Kabinláz – Ébredés EP

Sziasztok! Nem régiben olvashattatok a Kabinláz zenekarral egy interjút! Ebben az interjúban írták hogy az idei új EP-ről nem készült túl sok kritika, így felajánlottuk hogy egy utólagos kritikát összedobunk ha szeretnék! Természetesen a srácok bele egyeztek így most neki is lódulunk az EP-nek.
Youtube-ra fel, Kabinláz-Ébredés EP beírva, és akkor play.
Első dal amit meghallunk Ősz névre hallgat. Kezdés nagyon dinamikus, kitűnő hangzással, és gitár játékkal. Dob a helyén, és az ének sem rossz. Szövegileg nekünk kicsit szokatlan, viszont fülbemászó mind a szöveg és mind a dallam egyaránt. Biztosan nem ez az utolsó hogy ez a dal szól nálunk. És nálatok?
“Nem esik, csak a szél
Fagyosabb, utolér
Az idő megint
Kinevet, legyint
Máshogy élem
Máshol érzem
Még elérem
Majdnem értemRám romlott légvár
Zajjá nőtt már”
Haladunk tovább, következő dal az EP címadója az Ébredés a zene ugyanolyan dinamikus, egyből belecsap a közepébe. Ismételten fülbemászó dallamok, tele energiával, és élettel. Ilyenkor amikor ezt a zenét, és hasonló zenéket hallgatjuk, fordul meg a fejünkben, ezek a zenekarok miért nem olyan felkapottak még? Természetesen a hírnevük már megvan nem erről van szó! Arról hogy ilyen zenékkel már rég feljebb kellene lenniük. Persze most nem ez a téma hanem az új EP , szóval most megyünk tovább mindjárt szól is az Új cél.
“Verdeső
Csapkodó
Fényre szálló
ÁlmodóSzéteső
Világba zárt
Szívbemászó
SzembogárVárja rég
(Tudja, miért, tudja jól)
Az ébredést
(Mégse lép, mégse szól)
Ébredj már fel!”
Aztán már itt is van az új cél! Ez is mint a többi, egy kitűnő darab tele dallammal, gitárral, és ritmussal. Látszik hogy van benne munka és nem csak egy összecsapott sz@r. Reméljük sokatoknak tetszik ez a dal, és a többi. Nekünk elnyerte a tetszésünket. Szövegileg nagyon jó, és igaz dalok. Elgondolkodtatóak, és élvezhetőek.
“Fárad a kétség
Félig érdekel
Ha ma sem jön segítség
Múljunk innen el”
EP összesítő:
Húzós számok, fantasztikus gitárokkal és dobokkal. Fantasztikus, elgondolkodtató szövegek, egy zenébe bele illő ének hanggal. További sok sikert a zenekarnak, és még nagyon sok ilyen EP-t, albumot, nótát kérünk!Haverock közösség 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X