Justice For All- az első lemez

Hello Világ!

 

Nem rég jelent meg egy épp feltörekvő együttes, a Justice For All első lemeze. A Viadal című lemez három, brutál zúzós számot tartalmaz. Varga Csaba (gitár), Horváth Gergő (ének, basszusgitár) és Kovács Gábor (dob) alkotta formáció megkeresésünkre készséggel válaszoltak a kérdéseinkre, így például azt is elárulták, hogy a  közeljövőben szeretnének majd videót is valamelyik dalhoz, amit nagyon kíváncsian várunk.

 

“Régóta akartunk már kiadni egy kislemezt, kezdetben otthon vettünk fel pár számot még a régi felállással, mint pl. az Ígéret földje , vagy a Harc az életünk.Gáborral(dobosunk) is csináltunk utána egy-két próbatermi felvételt, de a dalok hangminősége valami gyalázatos lett.Boros Zoltán(Boros stúdió) szerencsére elvállalta a felvételeket, az ő segítségével elkészítettük az első 3 számos kislemezünket, aminek Viadal címet adtuk.”

A formáció tagjai koránt sem amatőrnek mondhatóak a szakmában, ugyanis a gitáros, Varga Csaba a , Morte Silmorisban, Gábor, pedig a Február 30 nevű zenekarban dobol még.

 

Azt is elárulták, hogy Csaba írja a gitár riffeket, témákat, majd megmutatja a többieknek és együtt összerakják a számokat.Végül meg a Gergő ír hozzájuk dalszöveget. Igazi csapatmunka, amiből mindenki kiveszi a részét.

A csapatnak segített még , Boros Zoltán,akinek a hangfelvételt köszönthetik . A borítót pedig Pintér Zsuzsa(Alleycat) szerkesztette meg.

 

Reméljük a srácok folytatják az utukat tovább a hírnév felé és hamarosan akár egy új számról vagy egy videó klipről számolhatunk be. Ha kedvet érzel egy igazán ütős, zúzós rockhoz, akkor bátran hallgasd őket és tombolj 😀

Untitled-11-300x238

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X