Junkies: különleges vendégekkel zárják a negyedszázados jubileumi évet

A 25 éves évfordulót ünneplő JUNKIES egész évben a negyedszázados fennállás jegyében járta az országot, és legutóbbi budapesti koncertjükön még a Tabu album 20 éves évfordulójának is szenteltek egy estét. Most pedig egy nagyszabású koncerttel zárják az évet a Barba Negrában november 16-án. Az év utolsó fővárosi bulija a nyári Barba Negra Trackes buli ráadáskoncertje, melyen olyan különleges vendégek is színpadra lépnek a punk rockerekkel, mint Csipa (Hooligans), Juhász Marci (Nomad) és a JUNKIES egyik alapító tagja, Somogyi Csaba, akivel a korai időkből is elő fognak kerülni meglepetés dalok. A koncertre a zenekar tagjai az alábbi videóban invitálták a rajongókat:

Junkies 25 – ráadás // Budapest // Barba Negra Music Club Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2388479794773741/ 

Az idén megjelent, rövid idő alatt aranylemezzé vált Negyedszázad kockázat és mellékhatás albumon található újrafelvett közönségkedvenc dalok mellett a lemezre felkerült friss dalokból is lesz, amely ezen a koncerten hangzik el élőben első alkalommal. Az este vendégei a Voivod dalokat akusztikus verzióban játszó Gravel Shores és egy tavaly alakult, rövid időn belül gyors népszerűséget elérő rock n’ roll formáció, a Tortuga.

A zenekar már javában írja következő nagylemezét, ám terveik szerint előtte még jövő év elején stúdióba vonulnak és felvesznek egy új dalt, melyhez videoklip is készülni fog, amely januárban kerül bemutatásra.

Junkies – Negyedszázad kockázat és mellékhatás online felületeken:
songwhip.com/album/junkies/negyedszazad-kockazat-es-mellekhatas

 A Junkies Facebook oldala:
www.facebook.com/Junkiesmusic/ 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X