Jótékonyságra készülnek a zenekarok – HÓDÍTSUK MEG BUDAPESTET A GELLÉRT-HEGYEN!

Június 23-án a Gellért-hegyen a rock szerelmeseinek kedvez a Bridge által szervezett békés demonstráció az Ozone Mama és a Lead Zeppelin közreműködésével. A koncertek ingyenesek, az eseményen befolyt adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány javára ajánlják fel.

A HMB – Hódítsuk meg Budapestet! demonstráció-sorozat ingyenes zenei eseménye a Bridge ideológiáján alapulva kiemelt üzenetet közvetít. A kezdeményezés a fogyasztói kultúra következtében kialakult rohanó világban hivatott felhívni a figyelmet a legalapvetőbb emberi értékek fontosságára. Célkitűzése, hogy olyan társadalomban élhessünk, ami párthovatartozástól és vallástól függetlenül a tudatosságon, odafigyelésen, tiszteleten, egyéni és társadalmi felelősségvállaláson, biztonságon, és nem utolsósorban a környezettudatosságon alapszik.

A méltán elismert, háromszoros Fonogram-díjas rock formáció, az Ozone Mama idei első budapesti koncertjét a HMB keretein belül adja. Örömmel képviselik a kezdeményezést, hiszen a srácok nagy állatbarátok, életszemléletük pedig passzol a Bridge eszmeiségével, a magánéletben is igyekeznek tudatosan élni és ezt közvetíteni.

A Lead Zeppelin 2004-es megalakulása óta az egyik legprofibb tribute zenekarrá vált a hazai rockvilágban. A hamisítatlan Zeppelin hangulat mellett ők is fontosnak tartják felhívni a figyelmet a társadalmi problémák megoldására.

A demonstráción előtérbe kerül a jótékonyság is, hiszen a befolyó adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány kapja. Az alapítvány célja a felelős állattartás és környezettudatosság népszerűsítése és oktatása, a hontalan állatok befogadása és a házi kedvencként tartott állatok gazdához juttatása, betegségmegelőzése.

Mindenkinek ott a helye, aki:

  • szívesen tenne azért, hogy egy környezettudatos, élhető, felelős Budapesten és társadalomban élhessünk
  • fontosnak tartja az állatok védelmét
  • egy hatalmasat akar bulizni a legmenőbb rockzenekarokkal

Az esemény hivatalos linkje:

https://www.facebook.com/events/654634638320821/?ti=as

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X