Jön a The Medley’s első hivatalos klipje‏

Hello Világ!

 

A blues zene mentőöve? – jön a The Medley’s első hivatalos klipje‏

mentoov_reszlet

Július 6-án mutatja be az Ellátóházban a The Medley’s a Mentőöv EP címadó dalának videoklipjét, amit az Amatours szegedi tehetségkutatóján nyertek. A tavasszal forgatott kisfilm egy olyan rajongó kalandjait tárja elénk, aki mindent megtesz, hogy pénz nélkül is, de eljusson egy másik városba szervezett koncertre. A zenekar a sztori apropóján nyereményjátékot hirdet, aminek promóciójaként ismert zenészek, előadók mesélik el, hogyan küzdöttek meg azért, hogy találkozzanak kedvenceikkel anno.

Lovasi András (Kispál és a Borz), Sidlovics Sidi Gábor (Tankcsapda), Leskovics Lecsó Gábor (Kiscsillag), Makai Laci (Apey And The Pea) és Palágyi Kakas Máté (Bohemian Betyars) is teaser videó formájában avat be minket a legjobb koncertre, backstage-be belógós élményébe – hiszen a The Medley’s első klipje pontosan ezt az érzést próbálja megeleveníteni. A #koncertsztori hashtag-et használva mindenkitől hasonló történeteket várnak, természetesen pólóért és cd-ért cserébe.

Mentőöv – trailer:

A budapesti post-blues, urban-rock együttest Magos Bálint, dalszerző és Pauer Gellért, szövegíró alapította 2011-ben. Utóbbi vezetéknév sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a frontember egykori testvére, Henrik és édesapja, Gyula – akik már nem lehetnek ott sajnos a koncerteken – a fővárosi underground, művészeti és kulturális színtér ismert figurái voltak. Volt mit örökölni tőlük!

„Elég sokféle zenei stílussal dolgozunk, de szinte minden szám alapja blues, legalábbis törekszünk rá. Van sok reggae-s elem, vannak lassú dalok, illetve néha keményebb rock is, stoner, pszichedélia. Ez alapvetően szándékos, nem kaotikán alapszik. A metaforákkal tarkított és gondolkodást igénylő szövegekben azok a dolgok jelennek meg, amik nélkül nem tudunk élni: Budapest, a nők és a különféle addikcióink” – mondta Békés Péter, a zenekar ritmusgitárosa és menedzsere.

the_medley's

A banda a klipbemutatót megelőzően, június 17-én este egy közönségtalálkozóval egybekötött, játékos kocsmatúrát is szervez a belvárosban, ahol megpróbál „végigbeszélgetni” a bulinegyedben tizenöt ismert helyszínt, az Ellátóházban zárva a mókát.

The Medley’s – Pánik: https://www.facebook.com/themedleysband/videos/902945483088567/ Esemény: https://www.facebook.com/events/881779255285220/
Helyszín: Ellátóház (1075 Budapest, Dob utca 19.)

Időpont: július 6. (szerda) 19:00

A belépés díjtalan.

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X