Játék az egész – az Anna and the Barbies új klipje

2020. 11. 26.-án jelent meg az Anna and the Barbies zenekar legújabb klipje, a Játék az egész. A klip a 2019-ben megjelent Játék az egész c. számhoz készült, amely az INDIÁN c. nagylemezen található.

A zenekar mindegyik tagja szerepel a klipben, mindenki más-más tevékenységet űz. Az énekes Pásztor Anna sakkozik, Pásztor Sámuel, a zenekar gitárosa egy tornateremben tevékenykedik, nem is akárhogyan, a basszusgitáros Hernádi Dávid egy testépítő kulisszatitkait árulja el a klipen belül, Vághy Tamás billentyűs szkanderezik és Balasi Ádám dobos pedig ökölvívásban próbálja ki magát.

A klipet itt tekinthetitek meg:

Pásztor Anna, az énekes így nyilatkozott a klip megszületéséről: “Eltelt egy év a lemez megjelenése óta, ráadásul milyen egy év! Egyrészt egy világjárványt vészelünk túl mindannyian ennek számos következményével – mintha egy videójátékba csöppentünk volna, ráadásul egyre keményebb pályákkal. Másrészt meg a nehezített pályáknak köszönhetően belejöttünk a játékba, megtanultunk élni egy ‘halálközelebbi’ állapotban.” – illetve hozzátette még azt is, hogy a bandatagok igazából a saját, képzeletbeli olimpiájukon indultak el, ahonnan aranyéremmel vagy anélkül, de mindenképpen győztesként jöttek el.

,,A dal és a klip üzenete aktuálisabb mint valaha: ráébredni az élet hatalmas játékára és merni élni, megélni a pillanat adta lehetőségeket, legyenek azok még oly félelmetesek vagy égig repítőek is! Na, ehhez nem árt manapság egy nagykanál humor és önirónia is.” – mesélte Anna, aki ráadásul pont a klip megjelenésének napján ünnepelte a születésnapját. Kívánunk neki még sok szép, zenével és koncerttel évet!

Az alábbi linkre kattintva megtaláljátok a weboldalukat, ahol minden információt és fontos dolgot megtaláltok: http://annaandthebarbies.hu

Minket pedig kövessetek továbbra is az alábbi platformokon:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X