Jatagán a Haverockerek Tehetségkutatón!

Jatagán zenekar Tokodról származik. A csapat  3 tagból áll: doboknál Józsa László, basszusgitár Bartos Zsolt, ének- gitár Nagy Márton. Zeneszámaik saját szerzemények, a stílus amit játszanak a rock and roll felé sorolható. mindegyik daluk más- más stílus jegyekkel rendelkezik, Bíznak abban, hogy egyre több helyre eljuthatnak zenéjükkel.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:

Mikor alakult a zenekar?
Jatagán nevű zenekarunk 2015 tavaszán alakult,bár azóta a tagok cserélődtek. Mostani felállásban hárman  vagyunk Dob- Józsa László; Basszusgitár,vokál- Bartos Zsolt ; gitár,ének- Nagy Márton.
Mi a főbb stílus amit követtek?
Nincs, vagy még nem alakult ki konkrét irányzat , mindegyik számunk más- más stílus jegyekkel rendelkezik, mivel mind hármunknak más a zenei ízlése. Zsolti a punkos, undergrund stílust képviseli; Laci a metal vonalat, én Marci pedig a rock és blues stílust szeretem,de közös zenélésünk alkalmával és a számok alkotásánál ez a háttérbe szorul ,így valami egyedi jön létre. Ebből következik, hogy sok jó előadót és zenekart ismerünk magyar és világ színvonalon akiket nagyon szeretünk, de senkit sem szeretnénk kiemelni közülünk.
Mik a célok a jövőben? 
A versenyben résztvevő zenekarok zenéit megismerve nagyon sok jó zenésztársunk szeretne hozzánk hasonlóképpen  sikereket elérni és lehetőséget kapni. Mi viszont elsősorban a stúdióban való munkát szeretnénk megtapasztalni mivel eddig nem volt rá lehetőség.
Hol találkoztatok a Haverock tehetségkutatóval? 
Nagyon jónak találjuk hogy a közösségi oldalak felhasználásával időnként indulnak könnyűzenei tehetségkutatók, így találtunk a Haverock Közösség “elektronikus pályázatára”.
Mit üzentek a közönségnek?
Azt üzenjük a közönségnek ,hogy szavazzanak a zenekarokra és ezzel erősítve az élő zenét játszó zenészek ambícióit. Bízunk abban hogy találkozunk a színpadok közelében akár zenész akár hallgatói körökben. Üdvözlettel: Jatagán trió

__________________________________________________________________________

Verseny Támogatói:

Echo Recording Stúdió, Bass Pro hangszerbolt, Végállomás Klub

Szavazási határidő: Január 31.

Nyeremények:

I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Stúdio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klubban (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X