IX. Zorall Sörolimpia – Végleges a fellépők listája!‏

Hello Világ!

 

IX. Zorall Sörolimpia – Végleges a fellépők listája!‏

Augusztus 25-27. között immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvény az elmúlt években komoly fesztivállá nőtte ki magát, így a program évről-évre bővül és erősödik. Idén a nulladik napon, augusztus 24-én is ütős programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lép fel ugyanis a Sing Sing, és a csendesebb programokat kedvelőknek a Rudán Joe Akusztik és a Macskajaj zenél majd.

A headliner bandák között olyan nevek vannak, mint az Ossian, Road, Junkies, Lord, Depresszió, Rómeó Vérzik, Pokolgép és a Zorall, és idén első alkalommal fellép a táborban a Beatrice, a Moby Dick és az Ismerős Arcok.

A Roxxy Színpad programja is igen erős lesz az idén, hiszen a fellépők sorát erősíti az Időgép, a Triász, a Stress és Ganxsta Zolee is.

20160524_ZORALL_SOROLIMPIA2016_BANNER_800X1098_08

A IX. Zorall Sörolimpia további fellépői: Vadvágány, Cherokee, Black Jack, Scud, Férfias Férfiak, eFeN, AppleBanger, Private Colt, Lepillantóküllő, MedNext, Hun-Tears, Stonedirt, Rebel Yeah ( Billy Idol tribute), JET-LAG, Phoenix RT, Rock Fanatic, Rozsda, Sheep Skin, Sonic Rise, Voltage, Rocken Dogs, Blizard, Noctis, Don Gatto, Eye For I, Static Age (The Misfits tribute band), Vasmacska, Nemcsak Berry, Alcohol, Rockin’  Rockcats, Aylens Fall, Halálapa Blues, Natour Grouppen, Red Rockets, Deadline, Zord, End of Paradise, Symphonium, V2 Raiders Band, Metal Daze , The Joystix.

A zenei programokon kívül családi és sportprogramok, motoros túrák, Pulzus tehetségkutató, Zorall focikupa, Bitang vádli kerékpártúra, és az elmaradhatatlan Zorall csapatjátékok várnak a fesztivál látogatóira.

HETIJEGY: 
7999 HUF – 03.31 – 07.31.
8499 HUF a helyszínen!

Jegyek kaphatók a Broadway Jegyiroda és a jegy.hu országos hálózatában! A Bérlet magába foglalja a camping használatot és az idegen forgalmi adót! 12 év alatt a belépés ingyenes!

Online: http://broadway.jegy.hu/program/ix-zorall-sorolimpia-berlet-55536

NAPIJEGY: 3300 HUF – 
Online: http://broadway.jegy.hu/program/ix-zorall-sorolimpia-napijegy-64269
PÉNTEK-SZOMBAT BÉRLET: 5999 HUF – Csak a helyszínen!

MOBILHÁZ BÉRLÉS
 http://pelsocamping.hu/
 http://pelsocamping.hu/foglalas/

INFO:
+36 20 560 88 09 
hangyaprodukcio@t-online.hu

http://www.zorallsorolimpia.hu/

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X