IV. APEX emlékkoncert!

ROCKEREK!!! 

Holnap Nem csak a Moby Dick várja lelkes táborát!
Holnap lesz még egy  kitűnő program Hegyfalu szívében!
A Program nem más mint az APEX emlékkoncert!

Több fellépő is érkezik ide, érdemes lesz elnézni akit érdekel:

       Ndrew’s Acousti

      Red Rockets

        Galeri

        APEX

 Kapunyitás: 18:00-kor
500 Ft a beugró

És hogy mi az az APEX emlékkoncert?

 Minket is ért a megtiszteltetés, hogy bemutassuk ezt az eseményt, ami már negyedszer kerül megrendezésre hozzáteszem nagyon szép okból!
Az APEX egy régi hegyfalui banda volt, akik fiatalon ismerték mi az a zúzás. Reméljük az olvasók közül páran emlékeznek rájuk. A régi APEX tagok már közelednek az 50-hez, de még él bennük a zenélés szelleme. A zenekart négy  ember alkotta akik közül sajnálatos módon ketten már nincsenek közöttünk + ! A két fennmaradt tag elhatározta, hogy fel kell éleszteni az APEX-et így felkérték a Galeri zenekart ennek megvalósítására. Természetesen nem véletlenül ezt a zenekart választották, hiszen a Galeri dobosának édesapja az APEX dobosa volt. Ezzel elkezdődtek az első lépések az APEX feltámasztására. A Galeri, és a két APEX tag együtt jártak próbálni és régi APEX számokat játszottak. Ezután szállt be a zenekarba Czirók András néhány dalt elénekelni a szóló gitáros pedig az APEX tag gitáros, és egyben énekes fia Hargitai András lett. Egy ideig a basszusgitárt a Galeri zenekar tagja szolgálta fel, de később az egyik elhunyt tag fia Kondor Gábor váltotta. Így alakult ki különböző emberekből újra a zenekar, amihez persze két másik zenekar is köthető: Ndrew’s Acoustic, Galeri

Ndrew’s Acoustic: kialakulása:

Hargitai András, és Czirók András  az APEX próbák után mindig akusztikus dalokat gyakorolgattak. Felállásuk  kettő akusztikus gitár, és ének. Ndrew’s Acoustic az APEX koncertek közben kapott teret, ahol bemutathatták magukat a közönségnek. Szerencsére mára már kinőtte magát ez a “banda”, így duókén is működnek külön az APEX zenekartól.

Galeri zenekar:

Régi barátságon alapuló zenekar több tag csere is volt már náluk de a mostani felállás már évek óta megvan és töretlen. Rock-Metal műfajt képviselik. Feldolgozásokat, és saját számokat is játszanak. Ezekkel a dalokkal éppen készülődnek stúdióba szóval érdemes őket követni. 🙂

Red Rockets zenekar:

Szombathelyi zenekar akik Dirty Rock ‘ N Roll-t játszanak. A Zenekar nemrég cserélte le énekesét, és úgy tűnik be is vált, hiszen folyamatos koncertekkel sorozzák a közönséget. Red Rockets egyébként úgy kapcsolódik az eseményhez, hogy énekesük ki lenne más mint Czirók András 😀 ! A Red Rockets zenekarral egyébkén később még találkozhatnak akik követik az oldalt.

Az eseményt összefoglalva:
(Képen a mostani APEX zenekar látható)

 Az APEX zenekarról szól, ahol megemlékeznek a már elhunyt tagokról. Egy szintén Hegyfalui lány Halász Borbála énekel majd  három dalt, melyet tényleg a megemlékezésnek ajánlanak fel!

Ha már megemlékezés a zenekar elhunyt tagjairól én is hozzátenném egyik versemet:

Rajmon Ádám
Harangszó

Messze harangok zaja ütik meg fülem
Gyászos hangjuk mindent elárul
Egy lélek miért ily gyászos az ütem
Egy ember ki elé már a menny tárul

Ki lehetett ő? Nemes gazdag ember?
Vagy hazáját szerető szegény, koldus?
Mindegy már ki volt, előtte az égi tenger
Hol nem számít a rang, a pénz, a típus

Bárki voltál

Szálljon a lelked szabadon mint a madár
Repülj el messzire az égbe
Egyszer majd meséld el milyen a táj
És milyen ott fenn a fellegekbe

Találkozunk mi még ott fenn a magasba
Hol az égi csatát vívjuk majd
Hol megmérettetünk és eldől a háborúba
Ki az ki méltó és ki vonzza a bajt

Halkulnak a harangok a sír bezárul
Magasan most föld borul rád
Koszorú és könny mindent elárul
Ki volt veled mindig igaz, hű barát

Várnak mindenkit a zenekarok holnap Hegyfalun Kívánunk mindenkinek jó bulizást és megemlékezést! Köszönjük az infókat Czirók Andrásnak!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X