Isn’t – megjelent az új klip!

Mint már egy korábbi cikkünkben olvashattátok (Isn’t – hamarosan megjelenik az új klip!), az Isn’t zenekar 2021-ben két EP-t is rögzített – ezeken 5-5 dal található.

Pár nappal ezelőtt, 2022. február 11.-én jelent meg a legújabb klipjük, amely a Broken c. számhoz készült – ez a Nightfall c. kislemez legemlékezetesebb dala, hiszen középtempós, van benne elszállós gitárszóló és spoken word betét, így egy kissé melankolikus, de egy időben magasztos hangulatot kap.  Aznap 18:00-kor debütált a Fémforgácson egy rövid interjú keretein belül, amelyet itt tudtok elolvasni: Fémforgács cikk: Isn’t – Klippremier kérdésekkel. Itt sok érdekes dolgot olvashattok a zenekarról, a zenék és lemezek készítéséről, a klipről és a jövőbeli terveikről is.

A klipet alább meg tudjátok nézni:

Sivák Krisztián, a zenekar alapítója ezt mesélte a saját kezűleg készített videóról:
,,Nem tanultam film szakon, minden egyes dolognak magamnak kellett utánajárni, az így elkövetett hibákból tanulva a következő videó szerintem jobb lesz. Technikai okok miatt a felvételt követően az editálási feladatokat rábíztam Szurdoki Gabi barátomra és meg kell mondjam, elég érdekes volt két különböző ember látásmódjának eredményét nézni.”

Ha tetszett a klip és követni szeretnéd a zenekart, itt tudod megtenni:
Facebook: Isn’t
YouTube: Isn’t

Minket pedig itt értek el további friss hírekért és ajánlókért:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X