Ismét egy jó buliról számolunk be a Végállomásból!

Most hétvégén sem maradt üresen a Végállomás klub Szombathelyen. Igaz a pénteki koncert sajnos elmaradt, szombaton mégis a jelenlegi helyzet ellenére szép számban gyűltek össze az emberek a klub “küzdőterén”. A bulit a szombathelyi Velvet Blade formáció nyitotta, akik bár mostanában hatalmas átalakuláson estek túl, mégis hozták a legjobb formájukat. Ők voltak a csapat, akik Smoking Frog néven indultak, aztán tagcseréket a név változtatása követte. A csapat hozott Smoking Frog dalokat is, és persze újabb nótákkal is elénk álltak. Bár sokan még a pultnál fogyasztottak a fellépésük alatt, mégis mindenki jól érezte magát aki a színpad előtt tombolt!

A Velvet Blade csapat után következett a P.mobil zenekar, akik magukkal hozták Schuster Lórántot is. Persze nem csoda, hiszen nélküle nem mehetett volna le a buli. 😀 Nagyon jó hangulatot hozott a színpadra, amit a zenekar a régi, és az újabb Mobil számokkal színezett meg.

Nagyon köszönjük a szervezőknek, a Végállomás klubnak, és a zenekaroknak, hogy egy fantasztikus szombat estét varázsoltak a szürke hétköznapokban.

További fotók a linken:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.260011792809791&type=3

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X