Ismét bulisorozat a Végállomásban!

Hello Világ!

 

Ahogy szoktuk, most sem felejtjük el beharangozni a hétvégi buli ajánlónk Szombathelyen.Természetesen a koncert a Végállomás klubban kerül megrendezésre Pénteken. A buli 20:00-kor indul és kitudja meddig tart. 😀 Fellép az ír punkban jártas Jolly Jackers, és  a pécsi kalóz metál banda, a Rumproof. Itt lesz velünk a  S.A.P.O. zenekar is.

Nagy buli várható, nem érdemes kihagyni.

Belépő: 1000 Ft

Esemény ITT!

Buli apropójából megkerestük Faragó Istvánt a Jolly Jackers énekesét. Feltettünk neki pár kérdést, amire örömmel válaszolt! Ez úton is köszönjük neki!

Mit lehet rólatok röviden tudni annak, aki esetleg nem ismerné a csapatot?

 

A zenekar dunaújvárosi, 2013 januárjában alakult és Irish punkot játszik.
Zenekar tagok:

Boncz Andrea: Fuvola, Ír furulya, Vokál
Faragó István (Sztivi) : Ének, Gitár
Farkas István: Gitár, Banjo, Vokál
Papp Enikő: Basszusgitár, Vokál
Papp Péter: Dob
Ujházy Krisztina: Hegedű, Vokál

Láttam, nemrég jelent meg egy új klipetek! Miért pont ezt a dalt választottátok? Mit lehet tudni a klip készületéről?

 

Igazából az volt a tervünk hogy a januárban megjelent nagylemezhez 2-3 klipet készítünk, próbálunk olyanokat választani, melyek népszerű nóták a koncertjeinken. Az első klip a lemez címadódaláról, a Sobriety-ről készült, a bulik során úgy vettük észre hogy a Hey Johnny a közönség által favorizált top 3 saját nótában benne van. A dal továbbá pörgős, könnyed és vidám, mi pedig elég sok felvételt készítettünk a nyár folyamán itthon és külföldön is, így szeretünk volna egy ilyen élményvideót készíteni. A klip vázát a Szigeten elkövetett fellépésünk és a svájci túránk alkalmával készült felvételek adják.

PeronMusic Tehetségkutatón 3. helyezést értétek el. Ez sok ajándékot jelentett a zenekarnak! Mik ezek az ajándékok? milyen volt versenyezni?

Nagyon megtisztelő és lelkesítő hír volt számunkra amikor megkaptuk az üzenetet, hogy az online jelentkezést követően a zsűri beválasztott minket a legjobb 14 banda közé, és játszhatunk majd Tatabányán a szakmai zsűri előtt. Vártuk ezt a napot és szerintünk úgy sikerült, ahogy szerettük volna, profi környezet fogadott minket, nívós szakmai zsűri, akiktől nagyon jó kritikákat kaptunk a produkció után. Az idei mezőny rendkívül erős volt, 13 nagyon tehetséges és ügyes csapattal kellett “megküzdenünk”, ezért is örültünk annyira amikor a zsűri nekünk adta a megtisztelő harmadik helyet. A rendezvény szponzorai által felajánlott tárgyi ajándékokat kaptunk, valamint delegáltak minket egy 2016 elején megrendezésre kerülő másik tehetségkutatóra, továbbá felléphetünk a 2016-os Fezen fesztiválon. Ezen kívül média megjelenés, rádiós műsor, interjúk segítik majd a zenekarunkat a továbbiakban a Peron Musicnak köszönhetően.

Mennyire volt szoros ez a “mérkőzés”?
Mennyire éreztétek hogy jobbak illetve rosszabbak vagytok a többieknél?

 

Megmondjuk őszintén hogy sajnos az első 7 együttesről lemaradtunk, viszont az utánunk következőket megnéztük. A produkciónk után bizakodóak voltunk, viszont amikor láttuk a többieket, egyértelművé vált hogy nagyon nehéz dolga lesz a zsűrinek amikor meg kell majd hoznia a végső döntést. Voltak együttesek akik hangszeres tudás szintjén, voltak akik produkció szintjén emelkedtek ki a mezőnyből, de talán a legszorosabbá az tette a versenyt hogy mindenki ötletes és kreatív, egyedi projekttel állt a zsűri elé. Mindig nehéz az embernek reálisan, kvázi külső szemlélőként vizsgálnia saját zenekarát, sőt, szerintem nem is igazán lehet, így nem éreztük hogy bármivel vagy bármiben jobbak vagy rosszabbak lennénk a többi zenekarnál, kíváncsian vártuk a végeredményt, aminek természetesen nagyon örültünk!

Szombathely, Végállomás! Mit tartogattok a közönségnek? Mennyire készültök a bulira?

 

Szeptember elején indult el a Celtic Punk Train turné a LochNesz zenekarral, melynek során 16 állomáson állunk majd a közönség elé. Ezt egy hosszú utazás lesz, készültünk is rá már előre, hogy mindenhol megmutassuk az embereknek hogy a Jolly Jackers mit is gondol, neki mit jelent az Irish Punk. Szombathelyen tavasszal jártunk, ahol nagyon jó és vendégszerető közönséggel találkoztunk, így szeretnénk nekik ezt egy pörgős és ütős bulival meghálálni.

Mit üzensz/üzentek a régi és az új rajongóknak? És mit üzentek a Végállomásba ellátogatóknak? 😀

 

Annyit üzennénk a szombathelyieknek hogy a Celtic Punk Train turné vonata hamarosan befut az állomásra, mely a turné szempontjából nem a “végállomás” lesz, de az biztos hogy hangosat fog szólni, mindhárom zenekar oda fogja tenni magát hogy Veletek együtt egy emlékezetes estét csapjunk! 🙂

Még egyszer nagyon köszi! Mindenkinek jó bulit kívánunk péntekre!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X