Ismét buli sorozat a Végállomásban! Part 2

Hello Világiak!

Ahogy írtuk holnap nagy bulira számíthattok a Végállomásban! (a cikket ITT olvashatod)
Természetesen a Végálló brigád gondoskodik arról, hogy a hétvégén ne maradjunk buli nélkül, ezért szombatra is fantasztikus programot tartogatnak.

A koncerten négy zenekar vendégeskedik nálunk.

Hot Beaver
Dungaree
Baron Mantis
Angertea 

Belépő szintén 1000 Ft

Esemény ITT!

Koncert kedvéért megkerestük Horváth Gábort a Hot Beaver csapatból, és faggattuk kicsit!

Mit lehet tudni röviden a zenekarról?

A Hot Beavert ifj. Kocsándi Mikivel, a gitárossal alapítottuk tavaly nyár végén egy bécsi Unida koncerten a backstageben. Midig is akartunk egy olyan bandát ami a miénk, amiben mindent mi döntünk el, ami csak rajtunk múlik és ami a mi zenénket játssza. Zenekarként idén áprilistól működünk, ekkor jött ki az első kislemezünk, a Vulcan Death Grip, melyhez egy videó klipet is kidobtunk és különdíjat kaptunk Jared Dines Battle of the bands nemzetközi tehetségkutatóján.
Dobok mögött Miricz Attilát láthatjuk, aki a Kőbányai Zeneiskola harmadéves tanulója, ének poszton pedig a fürdőköpenyek koronázatlan királya, Lőcsei Bence. Így négyen alkotjuk ezt a kis családot, mert ez tényleg olyan mint egy család. Minden próba – koncert örömzenélés, egy közös áldozat a rockzene oltárán. Mi – sokakkal ellentétben; tényleg szeretjük egymást, nem csak a muszájból járunk össze. A stílusunk egyfajta keveréke a rock, metál és a grunge zenének, de rengeteg hatásból dolgozunk, mert tudatosan mindent eljátszunk ami eszünkbe jut és sosem gondolkodunk rajta, hogy ez vajon belefér-e a stílus támasztotta korlátokba vagy nem. Ezért van funky dalunk, ezért vannak modern, szinte elektronikus zenékre hajazó érzetek, hangulatok.

 Mi újság veletek mostanában?

Készülünk! Októberben kezdődik egy kisebb turné, amit így gyorsan össze tudtunk rántani egy fél éves zenekarnak, 11 koncertünk van eddig az őszi szezonra, úgyhogy belecsaptunk a lecsóba. A másik, ami miatt készülünk az a nagylemez, amit október végén kezdünk el rögzíteni Lukács Petával, a Bikini gitárosával, akinek a saját szólóprojektjében basszus gitározom a Hot Beaver mellett. Nagyszerű hangmérnök és remek producer, a kislemezünket is Vele készítettünk, nem lesz ez máshogy a nagylemeznél sem.

Mennyire készültök a Végállomás bulira?

Nagyon várom ezt a koncertet, mert amikor 17-18 éves voltam játszottam egy szombathelyi zenekarban az Embersben, többször is megfordultam a Végállomásban és szép régi emlékeket elevenít fel bennem. Az első csajommal is itt randiztam először – nevet -. Remek zenekarok várhatók, az idén 20 éves Angertea most épp az 5. lemezének felvételeit készíti, biztosan fognak új dalokat játszani, illetve itt a szegedi Dungaree akik nagyon tökös southern rockot tolnak, ha becsukod a szemed, úgy érzed Amerikában vagy egy klubban. Az ugyancsak érdekes Baron Mantis pedig egy olyan zenekar, akik mindösszesen ketten állnak a színpadon, dob – gitár felállással nyomják a fuzzos stoner rockot. Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan buli lesz, ahol minden rock szerető szív és fül megtalálja magának a szórakozást, minden zenekarért egyesével is érdemes ellátogatni, a négy banda pedig kész főnyeremény így együtt.  Szentesen egy csodálatos bulit nyomtunk Angerteaval és a Dungareevel, mind három zenekar megkönnyezte a másikat. Konkrétan versenyeztünk azon, hogy ki döbbenti meg jobban a közönséget!

Mit üzentek a végállomás koncertre ellátogatóknak?

Hozzák a szívüket és a fülüket, csukják be a szemüket és ugorjanak be velünk a stoner rock hömpölygő folyamába. Csajok, italok, gitárok és hangos refrének várhatók! Rock!

Köszi a válaszokat! Nagyon jó bulit kívánunk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X