Ismerős Arcok a Végállomás deszkáin!

Hello Világ!

 

Talán tudjátok, hogy szombaton egy fantasztikus zenekar az Ismerős Arcok koptatja a szombathelyi Végállomás deszkáit! Ebből az alkalomból megkerestük a zenekart pár kérdéssel, de előbb itt egy kis infó a buliról:

“Csak a zene…” címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén új albummal jelentkezik.
A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva a nagyváros és a világ zajától – hosszú napokon át – műfaji korlátok nélkül alkothatott.
Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év zenei ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.

A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban – amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik – a hagyományos rockzenei hangzás mellett, újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit.
A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát.
Az album 13 új szerzeménye megadja minden korosztály és hallgató számára mindazt, ami hiányzik mint egy falat kenyér és segít amikor szükség van rá, közvetíti az érzéseinket és a legtöbbet adja nekünk.
Ez pedig nem lehet más CSAK A ZENE!

Kapunyitás: 20:00
Vendég: Papp Sárdy NBB 20:30

Jegyek elővételben MÁR KAPHATÓK az alábbi helyszíneken:
Végállomás Klub Kiskocsma
Mr. Kebab (Fő tér-Kőszegi u. sarok),
Jam Music Hangszerüzlet Berzsenyi tér, Főiskola D ép. mögött), jegyrendeles@ismerosarcok.hu

Jegyár elővételben 2400 Ft (November 13-tól: 2800 Ft)

Esemény ITT!

És itt egy kis INTERJÚ!!!

November 14. Szombathely, Végállomás! Hogy készültök a bulira? Mire számíthatunk?

Nagy izgalommal készülünk a koncertre. bár ez közhelynek tűnhet, mi valóban izgatottak vagyunk, hiszen minden alkalom más és más élményt és meglepetést tartogat a számunkra és a közönség számára is. a közönség a szokásos magas minőségű produkcióra, kiváló dalokra és a szokásos remek hangulatra számíthat.

Ti milyen bulival számoltok itt Szombathelyen? 

Az ismerős arcok zenekar fellegvárának számító megyeszékhelyen, természetesen a legjobb közönségre és kiváló hangulatú bulira számítunk.

Ez a koncert nem egy sima buli, hiszen egy lemezbemutató koncertet tartatok! Számíthatunk régi dalokra, vagy csak az újak lesznek előtérbe helyezve?

A műsor úgy lesz összeállítva, hogy az új lemez teljes zenei anyaga mellett, természetesen eljátsszuk a legkedveltebb ismerős arcok slágereket is.

Mit tudhatunk erről a lemezről, és a dalokról amiket tartalmaz? 

A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától – hosszú napokon át – műfaji korlátok nélkül alkothatott.
az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.
a lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban – amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik – a hagyományos rockzenei hangzás mellett újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit. a lemez kiváló hangzása és minősége Michael Major amerikai hangmérnök keze munkáját dicséri, aki a keverési és a mastering munkálatokat végezte.

Mennyire van érdeklődés az új album iránt? Megvan az amire számítottatok?

Óriási, a megjelenés óta folyamatosan a Mahasz top 40-ben található és biztosan így marad hosszú hónapokon keresztül. mivel a közönség fogadtatása egyértelműen pozitív, ez nagy örömmel és elégedettséggel tölt el bennünket.

Lehet-e a bulin Ismerős arcok “ereklyéket” beszerezni?

Természetesen, valamennyi koncerten várja az ismerős arcok shop az érdeklődőket, új kiadvánnyal, pólóval és számtalan ajándéktárggyal,ami akár karácsonyi meglepetés is lehet.

Mit üzentek a Végállomásba ellátogatóknak?

Igyekezzenek mert vészesen fogynak a jegyek. amúgy pedig nem számít semmi más: “csak a zene…”

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X