Interjú Schrott Petivel

Kedves Olvasók!

Ma egy olyan interjúval készültem, ami nagy hírértékkel bír, Szombathelyünkkel is kapcsolatos, továbbá három témakörben kaphattok információkat.
Schrott Petiről minden bizonnyal sokat hallhattatok már. Vele készítettem egy interjút, amelyből információkhoz juthatunk a Tűzmadárról, a Continoom-ról és a Vazul vére rockoperáról.

Mivel az olvasókör főként Szombathelyről való,  első kérdésemet miattuk tenném fel. Jól tudom, hogy jártál már Szombathelyen? Volt egy Jézus szerepköröd és csillagot is kaptál. Milyen emlékek fűznek Szombathelyhez?

Imádom. Kőszeg utána a második kedvenc városommá vált. Amikor a Jézus főszerepet játszottam, mintha egy álomba csöppentem volna, az az egy hónap életem TOP hónapjaiba tartozik.

Mint énekes több helyen is megfordulsz zenekarokban, dalokban, mennyire bírod ezt a hajtást és ezt a sok fajta megjelenést? Gondolom nincs túl sok szabadidőd.

Jól látod. Nagyon pörgős emberke vagyok, de ez csak azért van, mert nem szeretek unatkozni. Leginkább túlvállalom magam, de mindig valahogy sikerül megoldani mindent.
Egyeztetés kérdése a sok tevékenység összehangolása…

Mit várhatunk még tőled az évben? Előfordulsz még több helyen is?

Főleg a Continoom zenekaromra fogok koncentrálni, illetve a Vazul Vére Rockoperával lesz elég sok fellépésünk.

Emlékszem még a Voice korszakodra  vannak jó emlékeid? Megérte megpróbálni?

Sokan kérdezték már ezt, és még most is azt tudom mondani, hogy igen, nagyon is megérte. Rengeteget tapasztaltam, sok kapcsolatot gyűjtöttem,

és ebből most már tudok érdemben is profitálni, nem csak anyagi szinten.

Tűzmadár Zenekar:

Ahogy néztem van pár koncertetek már most erre az évre. Terveztek új dalt, albumot, bármit?

Vagy most fő a koncertezés és a turné?

Most egy picit nyugis időszak van a Tűzmadárral. Ha hívnak, jövünk, megyünk, játszunk, de sok a tagok magánéleti elfoglaltsága, és nagyon nehéz lett az egyeztetés zenekaron belül. De azért megoldjuk.

Nemrég új gitárost köszönthetett a Tűzmadár zenekar. Bevált?

Tyukász Botond barátommal régóta ismerjük egymást, sok koncertet csináltunk közösen is, de ő még akkor más bandában játszott. Nagyon feelinges játéka van, és a kiállása is nagyon ok a színpadon.

Szóval igen, bejött..

Május 9. Villány! Milyen bulival készültök?

Ütőssel. 12 számos, bő egy órás műsor lesz, és a legpopulárisabb számokat játszuk, hogy jóóó legyen a buli. Már nagyon várjuk, mert így, hogy ritkábban koncertezünk, sokkal jobban is várjuk, hogy esemény legyen.

Continoom zenekar:

 

Continoom zenekart kicsit kevesebben ismerik. Mennyire új még ez a dolog? Mikor kezdtétek?

Nagyon új, és nagyon innovatív. Zenei stílusokat ötvözünk benne, úgy ahogy eddig más még nem, és nagyon úgy néz ki, működik. Várható egy kislemez négy számmal nemsokára.

A zenekar már összeállt, és fiatalos, ütőképes a csapat, és mindezek mellett nagyon jó emberek.

Néztem a klipetek a Nicole Scherzinger-poison című dalhoz! Nem egy Tűzmadár… Honnan jött az ötlet, hogy ezt a zenét csináljátok meg? Egyébként a klip nagyon jó! Gratula

Köszönjük szépen!:) Ez a dal még a Voice-os időkben került szóba, úgy volt, hogy ott előadhatom élő adásban, de sajnos erre nem került sor. Viszont a dal így átdolgozva annyira fogós, hogy nem akartuk veszni hagyni, hát Takács Gergő barátom forgatott is rá egy klipet, ami szerintem is várakozáson felül sikerült.

Láttam volt februárban egy jótékonysági est ahol részt vettetek!

Nagy sikert aratott. Milyen a dal?

Mindenhol sikerül szerencsére új arcokat megfogni a zenénkkel. Ez az Angyalokkal Játszó dal amúgy nem annyira zúzós, inkább pop-os dalocska, de nagyon aranyos a világa. Az autizmusról szól, és a nemrégiben felkerült klipje is autista gyerekekkel készült. Tényleg Angyalokkal játszanak…
Az új dal zseniális!  Klipet mikorra várhatjuk? (én várom már)

Erről még nem tudok biztosan nyilatkozni, de 1-2 hónap, és új videóval is jelentkezünk.

Vazul Vére:

Vazul vére! Mit kell tudni róla ?

Az I István halála körüli, magyarországi állapotokat dolgozza fel, amikor is Vazult kegyetlenül megvakíttatta, és fiai menekülésre kényszerültek, így megpróbálva elfojtani az ősi vallás magjait is, deee… ezért ez nem sikerül olyan könnyen…

Lesz lemezbemutató előadás is. Hogyan készültök?  Fel lehet erre egyáltalán készülni?

Már folynak a próbák, rengeteg felkészülés, és előkészület van. Persze, fel lehet készülni, bár soha nem ártana még egy hét gyakorlás, de ez minden színdarabbal így van…

Van érdeklődés a bemutató iránt??

Az április 12-i előadás már most teltházas, szóval nagy az érdeklődés a darabra.

Köszönjük szépen a válaszokat! Minden jót kívánunk neked és a zenekaroknak! És persze még továbbra is sok sikert!
Haverock közösség

Olvass tovább: http://haverock-kozosseg.webnode.hu/news/interju-schrott-petivel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X