Interjú Radar zenekarral! “Legyetek büszkék arra, hogy a legcsodálatosabb zenei irányzatnak lehetünk a szerelmesei! “

Eljött az ideje a Radar zenekarnak is! Elkaptuk őket, begyűjtöttük, meggyőztük, és nagyon szívesen válaszoltak. Mondhatni elég híres zenekarról beszélünk, ezért reméljük sokatokat érdekelni fog ez a kis interjú amit összehoztunk. Itt az idő, Radarra fel.

Mit tudhatunk röviden a zenekarról?

2005 januárjától létezik a formáció. Ez idő alatt készítettünk három lemezt, amit sikeresnek mondhatunk. A banda elmúlt tíz éves, ebből az időszakból hét évet intenzíven játszik, turnézik. Ott vagyunk szerte az ország minden pontján, sőt számtalan határon túli koncertünk is volt már. Tervezünk, ötletelünk folyamatosan.

Merre fele koncerteztek mostanában?

Most a nyár elején Békés, Füzesabony, Jászberény, Encs. Lesz jó néhány motoros találkozó, az ilyenkor szokásos zenei fesztek, sörös fesztek és egyéb megmozdulások.

Készültök új dallal/dalokkal az évben?

Minden évben írunk minimum 2-3 dalt, így lesz ez idén is. A friss ötleteket, amik jók és használhatók, dalba kell önteni. Mert lassan agyalunk a negyedik lemezre is.

Mit gondoltok meddig lehet ezt a zenekar dolgot csinálni? 
Mikor van az a pont, amikor szerintetek jobb ha vége?

Magunkról tudok véleményt mondani. Amíg örömet okoz és tudunk jó dalokat, lemezeket írni, addig mi csináljuk. Felvállaltuk azt, hogy nyakunkba vesszük az országot és támadunk nagyban. Ezt csak így lehet csinálni, szerintem. Természetesen van a másik oldal, amikor csak hobbi szinten kicsiben muzsikálnak a csapatok. Ők is fontos láncszemei a honi rock mezőnynek, hiszen innen kerülhetnek ki olyan zenészek, akik hitelesen, és később komolyan működő együttesekben tudják művelni ezt a szakmát.

Milyen visszajelzéseket kap a zenekar a közönségtől?

Nagyon jól eső érzés az, amikor törődnek velünk. Javaslatokat tesznek, hogy milyen jellegű zenék legyenek, vagy miről szóljon egy-egy dal. Sok helyen már van tábora a bandának és ami a legjobb, folyamatosan hívják a zenekart játszani. Azt hiszem összességében pozitívak a visszajelzések.

Mit üzentek a színpad előtt tombolóknak?

Legyetek büszkék arra, hogy a legcsodálatosabb zenei irányzatnak lehetünk a szerelmesei! Isten éltessen minden rockert! Mindenáron rock!

Köszönjük a válaszokat! Sok sikert kívánunk!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X