Interjú Kalapács Józsival-(RockFactor)

Hello Világ!

Ladányi Zsolt Rock Egy óra Műsorának vendége telefonon Kalapács József.

– Szerbusz József

– Helló üdvözlöm a hallgatókat.

– 2016-ban mozgalmas évnek nézel elébe. Mesélj nekünk erről, mik az idei terveid?

– Úgy néz ki, hogy a Viktor Máté féle Rock Musicalében, amit Hősök terén, illetve a Felvonulási téren fognak újra bemutatni, most már 15-20 év után, ebben fogok szerepelni. Tervben van egy lemez az Akusztikával is, és valamilyen formában meg szeretnék jelenni Attila Fiai társulattal is, és természetesen a Kalapács zenekarral is szeretnénk az új lemezen elkezdeni dolgozni.

Nem kapkodunk el semmit. Inkább az mondom, hogy rengeteg sok mindent csinálunk, én is rengeteg sok mindent csinálok. Ugyan itt-ott kicsit megosztott a figyelmem, de pont azért nehogy valami elhamarkodott dolog legyen. Tehát nincsenek határidők kitűzve, hanem ahogy jólesik, úgy csinálgatjuk.

Ezek a legfontosabbak. Ezen kívül persze játszunk az összes nagyobb fesztiválon, motoros találkozón, és megyek ki akusztikus verzióban is Erdélybe, illetve már az Attila Fiaival is van lekötött dátum, és a Kalapács zenekarral is, Felvidéken van egy pár.

– A Kalapács zenekarra visszatérve megemlítetted, hogy igyekeztek elkészíteni egy új albumot. Ennek van már valamilyen előjele?

– Ez nálunk bármi lehet! Tehát lehet, hogy kijövünk ősszel egy albummal, de az is lehet, hogy csak két év múlva készül el. Mondjuk, azt gondolnám, hogy a realitás az az, hogy idén kész leszünk vele nagyjából, és akkor vagy ősszel, télen, vagy jövő tavasszal rögzítjük.

Szeretnék valamiféle módon valamilyen ünnepi lehetőséget kicsikarni annak is, hogy pontosan idén 30 esztendős a Totális Metál album. Tehát akarok valami olyan koncertet létrehozni amint lehet. Egyébként az őszi Club 202-es Kalapács koncert lesz ezzel a funkcióval megáldva, hogy kifejezetten a Totális Metálról szóljon az a koncert.

Ezen kívül még videóklippet is csinálunk, de így hirtelen nem jut eszembe minden. Ez nálunk nem úgy van, hogy egy évig rákészülünk, és csinálunk valami rettenetes nagy művészetet, hanem gyakorlatilag egy, vagy kettő imidzs klip lesz. Lehet, hogy kettő.

Megjelent most nagy nehezen végre valahára, több év söprögetés és keresgélés után az elveszett, és szétszórt képanyagaink a “Félszáz év totál – 30 év metal” című életműkoncerten készült felvételekből .

– Meglettek? Nagyszerű! Ezt nagyon sokan várják!….

– Sajnos nem lett meg az összes kép, kamera felvétel, ezért vannak sajnos hiányosságai, de először a Kalapács Klubba tartozók, akiknek van ilyen rajongói kártyájuk azok férhettek hozzá. De most már

megtalálható a link az én Facebook oldalaimon is, és hozzáférhető a Youtube-on.

– Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el oda, és nézze meg ezeket a képeket, ezeket a felvételeket, mert érdemes.

– Köszönöm, hogy mindezt elmondtad nekünk, és sok sikert a továbbiakban!

-Oké, Oké , Köszi.

Untitled-1

Támogassatok minket:

támogatás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X