Interjú a Nice One Babe zenekarral! Téma: A Végállomás buli!

Hello világ! 

 

Bizonyára többen tudjátok hétvégén a Végállomásban Metalcore fesztivál volt! Ezen a feszten fellépett a Nice One Babe zenekar is! Ezért kerestük meg őket pár kérdéssel.

Milyen volt a buli a Végállomásban? Hogy éreztétek magatok?

A buli óriási volt, annak ellenére, hogy a Claps for Caroline-nak és a Flames to Burn-nek le kellett mondania. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindig szívesen jövünk a Végállomásba játszani.

Volt olyan zenekar akiket nem ismertetek személyesen, illetve egyáltalán zeneileg sem? 
Ha volt ilyen mennyire sikerült összebarátkozni?
Silent Murder-ékkel régebb óta ismerjük egymást, velük voltunk Szlovákiában is játszani. Ott haverkodtunk össze igazán. De voltak ők is a vendégeink Zalaegerszegen és Szombathelyen sem először találkoztunk. A The Seat Of Pain-es srácokkal is már túl vagyunk pár közös bulin és az estét sajnálatos módon visszamondó két zenekarral is léptünk már fel, szóval az ismertség réginek mondható.
Ti hogy érzitek milyen teljesítményt nyújtottatok? Mit láttatok a közönségen? élvezték a bulit?
Sajnos a buli közel sem volt telt házas, de azok előtt le a kalappal akik eljöttek . Az a jó ezekben a bulikban, amikor jó a közönség és átveszik az energiát amit adunk és abból táplálkozunk mi is és ez teljes mértékben egy ilyen este volt. Mi szenzációsan éreztük magunkat és akik eljöttek azok is.

Merre láthatunk titeket legközelebb?
Idén lesz még egy hazai, zalaegerszegi bulink a Scage EP bemutatóján aztán, ha minden igaz Pápán játszunk decemberbe a Pass On Hope-os arcokkal és erre az évre lehúzzuk a rolót, hogy most már tényleg a második lemezre koncentrálhassunk.
Mit üzentek az olvasóknak, és azoknak akik ott voltak és veletek tombolták át az éjszakát? 
Azoknak akik eljöttek szombaton hatalmas pacsi, óriásiak voltatok. Mindenki másnak meg a szokásosat üzenjük: álljatok fel és járjatok koncertekre, mert Youtube nem a világ és elmegy mellettetek az élet!!
Nagyon köszönjük a válaszokat! További sikereket és jó bulizást 🙂

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X