Interjú a Beatrice zenekarral!!!

Ha már rockerek, és mindenféle nagy zenekart megkeresünk, a Beatrice sem maradhatott ki. A zenekar története elég régi időkre tekint vissza, olyan régre amire talán pár olvasónk nem is emlékszik, hiszen még meg sem született. Régi zenekar, és nagy legendák. Olvashattok róluk érdekes témákat, mint például hogy a Beatrice név, miért bővült Nagy Feró és a Beatrice névre. Vissza tekintünk kicsit a múltba, és persze az idei terveiket is megtudjuk. Köszönjük a zenekarnak hogy válaszoltak! További sikereket kívánunk!

Interjú itt:

 Ha a Beatrice zenekarról beszélünk, elég régi időkre nyúlik vissza a zenekar története!Hogy emlékszik vissza a zenekar a múltra? Milyen emlékek maradtak meg az emberekben? (Kérdés főleg Nagy Feró-é hiszen talán ő tudja legjobban a zenekar történetét!)
A Beatrice zenekar esetében, tényleg régre kell visszamennünk az alapítás tekintetében. Nagyon sokszor össze szokták téveszteni az eredetileg női tagokból összeállt zenekart, mely inkább a pop-zenei irányultságú volt a későbbi rock-zenei Beatricével szemben. Mindig el szoktam mondani, hogy míg az első korszakban nem én voltam az együttes frontembere, később a saját általam összeállított 1978-as Beatrice, már teljesen arról szólt, hogy olyan zenekart csináltam, mely az én zenei ízlésemhez a legközelebb állt. Úgy gondolom, hogy akkor megtaláltam a legjobb és legalkalmasabb embereket, akik ebben partnerek voltak.
Zenekar név miért változott az utóbbi időben Nagy Feró és a Beatrice névre?
Erre viszonylag egyszerű a válasz, mivel a Beatrice-t igazából csak az erősen rock rajongók tudják beazonosítani pontosan, hogy az egy zenekar, Nagy Feró, mint név pedig sokkal ismertebb mára, így ez a koncertek eladhatósága, nézőszáma szempontjából egy fontos dolog.
A csapat az évek alatt elég nagy hírnévre, és közönségtáborra tett szert!
Szerintük mi az az ok ami miatt sikerült ilyen sikereket elérni?

Azt, hogy miért lett ilyen nagy sikerünk, nagyon nehéz meghatározni. Maga a siker, az egy nehezen gyártható dolog, főleg ha arra gondolok, hogy egy zenekar 20-30 éve szinte töretlen népszerűségnek örvend. Manapság nagyon sok fiatal tehetség van úgy, hogy hírtelen sztár lesz, vagy sztárt csinálnak belőle és aztán az egyik pillanatról a másikra eltűnik. Megtartani a sikert, az nagyon nehéz.

Saját magunkat tekintve, valószínűleg azért is szeretnek minket az emberek, mert azt gondoljuk, hogy egy zenekar dolga, de a mi zenekarunknak mindenképpen, hogy szórakoztassa a közönséget és ne szomorúságot sugározzon, hanem vidámságot, élni akarást. Mi minden koncertünkhöz így állunk hozzá!
Mit tartogat a zenekar az idei nyárra, és erre az évre?

Remélhetőleg, most ebben az évben nekikezdünk végre, az évek óta ígért új nagylemeznek. E mellet, az idei szezonban szeptember végéig közel 60 élő koncertet fogunk játszani, ami véleményünk szerint a mai viszonyok között kiemelkedőnek számít.
Mit üzen a zenekar a rajongóknak, és az olvasóknak?
Vidámság és Rock & Roll!
Köszönjük, és kívánjuk hogy zenéljen a zenekar még sokáig!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X