Indul az első fotóturné! Larann.Photo LEVEGŐT!

A LEVEGŐT! fotósorozattal Larann (@Larann.Photo) és kreatív csapata arra vállalkozik, hogy megmutassa, milyen a magyar zenészek és az őket körülvevő stáb jelenlegi élete a COVID-ban – hogyan léteznek és lélegeznek élő zene nélkül azok, akiktől máskor mi kapjuk az életenergiát.

Valódi emberi érzéseket szeretnénk megörökíteni.

A LEVEGŐT! tulajdonképpen nevezhetnénk az első fotóturnénak, amelyet a vírushelyzet és a zene hiánya ihletett. Most nem a zenekarok turnéznak, hanem Larann viszi el zenészbarátaink otthonába a LEVEGŐT!

Több mint 30 zenekar, médiapartnerek és szponzorok hite, energiája és kreativitása áll most össze. Olyan értéket láthatunk megvalósulni a következő hónapokban, amely ezt a szürreális időszakot mindenkinek segít átvészelni.

Aki puszta jelenlétével támogatja a kreatív ipart, a LEVEGŐT! projektben ott a helye, és hálásan köszönjük, hogy velünk van.

A @Larann.Photo teljes csapata azon munkálkodik, hogy a megismételhetetlen pillanatok, megörökített érzések minél többekhez eljuthassanak. Az online térben képek, hangulatvideók, podcastok, interjúk, cikkek, dalok, videoklipek, a COVID után pedig egy kiállítássorozat formájában követhetitek nyomon, mit ad nekünk ez a kulturmisszió.

Ahogy a zene, úgy a LEVEGŐT! is mindenkié!

A Larann.Photo LEVEGŐT! fotóturnét nálunk, valamint az Instán és a Facebookon is végig kísérhetitek:

Instagram:
https://www.instagram.com/larann.photo/

Facebook:
https://www.facebook.com/larann.photo

Haverock Közösség facebook:
https://www.facebook.com/haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X