Indítsd be az augusztust, vár a Barba Negra Track

Hello Világ!

A Show folytatódik, a Barba Negra Track dübörög tovább, az augusztusi kezdésben olyan bandákat láthatunk, hallhatunk, akik egytől-egyig még a csillagokat is lehozzák nekünk az égről. Szülinapi megabulit csap a The Biebers, Puskás Peti szemtelen fiatalságával és a srácoktól már megszokott energiával hozzák nekünk slágereiket. Ha már a grandiózus koncerteknél tartunk, a 20 tagú Magyar Virtuóz Kamarazenekarral kiegészülve Kasza Tibi lép a Track színpadára, szexizésben egész biztosan itt sem lesz hiány. De a karcosabb zene kedvelőinek is jó választás augusztus első hétvégéjén a Track, hiszen a Prosecturával kiegészülve óriási zúzásra készül a Junkies. Pop, punk, rock – élvezet lesz fogyasztani belőle.

Szülinapi megabuli a Biebers-szel a Trackben

Bátran állíthatjuk, hogy a The Biebers az ország egyik legkúlabb bandája. 2012-ben alakult a formáció, eleinte titok övezte a tagok kilétét, pedig már olyan slágereket kaptunk tőlük, mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van. A srácok tele vannak energiával és megállíthatatlanul törnek előre. Tavaly a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, a Robbie Williams és az Imagine Dragons budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi ’galaktikus szexizés’!

Szülinapozz együtt Puskás Petivel és a The Biebers zenekarral augusztus 4-én a Barba Negra Trackben, ahol fergeteges koncertre készülnek, meglepetésvendégekkel, bulis zenékkel, sok-sok vidámsággal, határtalan felszabadultsággal és galaktikus szexizéssel!

The Biebers

Részletek:

The Biebers

Dátum: 2016. augusztus 4. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Vendég: Soulwave

Menetrend: 18.00 – kapunyitás Jegyárak: 2499 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/the_biebers_20160804

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/245690379144082/

A Show-nak mennie kell, és Kasza Tibi folytatja

A SHOW FOLYTATÓDIK! Augusztus 5-én a Trackbe hívja Kasza Tibi a lányokat és persze a fiúkat is, hogy egy nagyszabású estén, humorral és zenével töltsék meg a budapesti éjszakát. Két óra tele slágerekkel és meglepetésekkel. A Kasza Show Band és a 20 tagú Magyar Virtuózok

Kamarazenekar közös előadásában. A legszerencsésebbek még meg is érinthetik Kasza Tibi testét! (Aki már próbálta azt mondta: “nagyon jó”) Kell ennél többet mondanunk? A Crystal együttes óta már sok víz lefolyt a Dunán, de Kasza Tibi még mindig hódít. Mi a titka? Gyere és nézd meg élőben, ne hagyd ki ezt az estét, találkozzunk a pénteken a Trackben!

Kasza Tibi Show

Részletek:

Kasza Tibi nagykoncert

Dátum: 2016. augusztus 5. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 – kapunyitás

19.00 – warm up dj

20.00 – Kasza Tibi Jegyárak: 3 490 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/kasza_tibi_20160805

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/868715616570213/

A Trackben zúz a Junkies

Augusztus 6-án igazán zúzós estének néz elébe a Barba Negra Track, érkezik a Junkies, hogy egy felejthetetlen koncerttel ajándékozzák meg punk/rock rajongóikat. A banda régen lépett fel Budapesten, ráadásul vendégül látja a Prosecturát, így aztán elég nagy buli várható. Az együttes jelenleg új lemezen dolgozik, s úgy tűnik, most egy ideig nem is lép fel a csapat a fővárosban, tehát rajongóknak és szimpatizánsoknak, punk-rock zenét kedvelőknek kötelező esti program. Egy jó Junkies koncert – ’Csak ennyi kell’ a boldogsághoz!

Junkies

Részletek:

Junkies

Dátum: 2016. augusztus 6. Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 – kapunyitás

19.00 – Prosectura

20.00 – Junkies Jegyárak: 2 499 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/junkies_20160806

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1167040306691716/

—————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X