I’m Dorothy: Április 6-án érkezik az első album!

A Dorothy nem vész el, csak átalakul: Dodo 2021 januárjában jelentette be, hogy I’m Dorothy néven folytatja a zenélést, és hamarosan új zenésztársak vették körül: Bartha István és Rinkács Péter gitárosok, valamint Győri Ádám dobos. Az Legyen X című első nagylemez velük készült el, 9 új dal, és a Feró 75 Tribute CD-n megjelent Beatrice feldolgozás hallható rajta.

Webshop, előrendelés: https://imdorothy.hmusic.hu/ 

Dodo: “Vallomás, elengedés! Ha nem felszínesen van tekintve a dal és klip ez egy abszolút pozitív mondandó! Sőt, talán a legpozitívabb a lemezen. Nagyon sok kellemetlen dologgal találkoztam az utóbbi időben. Rosszul estek dolgok, sok mindennel kapcsolatban. Viszont ha állandóan ezen pörögne az ember, mi miért történt, hol lehetett a hiba, akkor az egy örök lélekvesztő lenne! Most már tényleg nem kérek belőle!”

Az album H-Music Magazinnal együtt jelenik meg április 6-án, amiben I’m Dorothy interjú és poszter mellett alapos csajbandás áttekintéssel készülünk. A hivatalos webshopon keresztül már él az előrendelés, ahol rajongói csomagban és pendrive-on megrendelheted a lemezt, és kapható friss póló, passtartó, férfi- női -és gyerek póló is. A címadó dalhoz készült új videó Hajnal Ádám és Epos Tomi (ST3VIDEO) munkája.

Az eddig megjelent I’m Dorothy dalok:

Aki mást vár:

Kitörölhetetlen:

Sorsszerű:

Ez csak Rock and Roll (Beatrice):

I’m Dorothy – Legyen X
01. Legyen X
02. Kidobós
03. Szakits, ha bírsz!
04. Kitörölhetetlen
05. Maradok
06. Bízz magadban
07. Sorsszerű
08. Aki mást vár
09. Ez csak Rock and Roll (Beatrice)
10. Mindennapi

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X