„Ilyen még nem volt a Kowalsky meg a Vega életében”

Hello Világ!

 

„Ilyen még nem volt a Kowalsky meg a Vega életében” -teltházas dupa-buli a hétvégén a Barba Negrában

Már hetekkel a két koncert előtt elfogyott minden jegy a Kowalsky meg a Vega pénteki és szombati, Barba Negrás dupla-bulijára. Egy villáminterjúban Kowa és Jimmy mesélt arról, hogy hogyan készülnek a koncertekre, és mire számíthat a nagyérdemű.

Bár az már megszokott, hogy sorra töltitek zsúfolásig tele a különböző szórakozóhelyeket, de előfordult már, hogy ilyen hamar elkapkodják az összes jegyet, mint most, egy akkora helyre is, mint a Barba Negra?

Ilyen még nem volt a Kowalsky meg a Vega életében, de talán még a Barba Negra életében sem! Nagyon örülünk neki, és nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és a munkát, aki részese volt ennek az eredménynek!

Ha minden igaz, új színpadképpel készültök már ezekre a koncertekre. Ki tervezte a látványvilágot? Milyen újítások várhatóak, el lehet már árulni róla ezt-azt?

Minden nagyobb koncertre szeretünk valami mást, valami olyan dolgot kitalálni, amit még a zenekar addig nem alkalmazott színpadon! A kivetítőn megjelenített vizuális effekteket szakemberünk, Németh Gábor készíti el egyeztetve Kowával és a zenekarral. Ez nagyon fontos része a koncerteknek. A fények megtervezése fénytechnikusunk, Kovács Gergő munkája – egyeztetve, összehangolva a munkálatokat Gabival. A többi “showelem” megtervezése általában Soci és Jimmy feladata.
Hogy éppen most mivel készülünk, azt látni kell, beszélni felesleges róla:)


Két ugyanolyan koncertre készültök, vagy különbözni fog a két setlist?

A két nap programja teljesen megegyező, hiszen a célunk a dupla nappal az volt, hogy minél többen meg tudják nézni az “évzáró” programot , és nem az, hogy két különböző programmal két koncertre invitáljuk ugyanazokat az embereket. Más kérdés, hogy még így sem tudunk eleget tenni az “elvárásoknak”, hiszen mint utóbb kiderült, így is sokan jegy nélkül maradtak. Azonban harmadik napot nem terveztünk, és most tartjuk is magunkat az eredeti elképzelésekhez. A 2016-ban megjelenő új nagylemez – a Varázsszavak – lemezbemutatója a Track-ben lesz, ott majd 6000 ember elfér, úgyhogy ott majd kárpótoljuk a most lemaradókat is!

Két új dalt is játszotok majd az új korongról. Hogy állnak a lemez munkálatai?

Remekül haladunk a felvételekkel, és még a hangszerelésre is marad plusz időnk, ha valamit esetleg szeretnénk majd “újragondolni”. A lemez megjelenését április elejére tervezzük, de februárra még megjelentetünk egy új dalt videoklippel együtt. A forgatások január legelején lesznek, ami azt jelenti, hogy az újévet is munkával kezdjük. És ez még csak véletlenül sem panasz! Lelkes és örömteli minden perc, amit a háttérben és a színpadon elvégezhetünk!

Egyéb meglepetés, esetleg vendégek várhatóak a két bulin?

A nyári nagy koncertünkön volt vendégünk, Geszti Péter személyében, ami nagyon jól sikerült! Erre a két koncertre nem hívtunk vendégeket, de nagyon színes lesz a vendégzenekarok műsora is!

ImageProxy

● 2015. november 27-28.
● KOWALSKY MEG A VEGA

● Kapunyitás: 20:00

Facebook esemény ITT!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X