Ilyen egy Phoenix RT buli! Végállomás klub

Hello Világ!

Pénteken ismét a Végállomásban dübörögtek a csapatok, és persze erről mi sem maradhattunk le. Készítettünk a buliról videót is, feldobva egy kis Phoenix RT interjúval!

(videó a cikk alján)

DSCN1856

Mint mindig, most is király buli kerekedett a Végállomásban. Először a Pair o’ Dice koptatta a deszkákat. Mi a csapatot nem nagyon ismertük, csak hallottunk róluk. Kellemesen csalódtunk. Bemelegítésnek tökéletes volt, jó kis dalokat toltak a képünkbe a színpadról.

DSC04186

Később, a Szombathelyen már népszerű, és városunkon kívül is terjeszkedő Rakéták (Red Rockets) következtek. Náluk már megszokhattuk a jó hangulatot, a király bulit, és persze a zenekar adottságaihoz mérten számított profizmust. Nagyon jól előmelegítették a színpadot, és a közönséget a mindent elsöprő Phoenix bulira. A Rakétákról még érdemes tudni, hogy most vesznek rész a Rómeó Vérzik turnésorozatában, ezért is mi Szombathelyiek nagyon büszkék vagyunk rájuk. Így tovább srácok. 😀

DSC04257

Aztán jött a Várva várt Phoenix RT, akik aztán tényleg felszántották a színpadot. Nagyon köszönjük nekik a bulit. A csapat már járt nálunk a Végállomásban. Akkor is, mint most hatalmas buli zajlott. Köszi nektek.

DSC04327

Csapat előtt persze még nagyon sok buli áll, ezt ITT nézhetitek meg, és persze sok mindent még megtudhattok az interjúban itt:

Képek a buliról ITT tekinthetőek meg!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X