Így szólt a Punk a Végállomás klubban!!!

Hétvégén a Junkies és az Aurora zenekar látogatott el hozzánk, a szombathelyi Végállomás klubban. Természetesen ez a két név elég sok embernek jelentős, így szép számban gyűltünk össze a bulin. A kapunyitás után, italozások, baráti beszélgetések következtek a bárpultnál, néhány sör vagy egyéb ital mellett, amit aztán a Junkies koncert követett. A csapat többször állt már a Végállomás színpadán, így nem volt nekik ismeretlen a hely, és a vele járó közönség szeretete. A zenei listán sok dal képviselhette magát a régebbi “slágerek” mellett új dalok is felcsendültek. Láthatóan élvezte a zenekar, és a közönség is a bulit.

Junkies után jött a győri zenekar akik szintén minden évben ellátogatnak hozzánk. Kivéve ha épp egy világjárvány szól közbe. Ezt félretéve most visszatértek hozzánk, és hatalmasat zúztak. Tele voltak erővel, energiával, amit aztán a közönség is érzékelt. Hatalmas pogó tört ki, az első sorokban, és mindenki tombolt a jobbnál jobb dalokra. Az Aurora szintén hozott vegyesen a régi, és az új dalokból is nekünk. Koncert után sokan még maradtak, volt aki haza indult, és volt aki a földön aludt már. 😀  Persze a Punk életben ez nem meglepő, így aztán reméljük hogy végül mindenki épségben hazaért!

Köszönjük a bulit a Végállomás klubnak, a Szervezőknek, a Biztonságiaknak, a Zenekaroknak, és persze Nektek, a Közönségnek! Hamarosan találkozunk egy újabb bulin.

Támogassátok az Élőzenét, és járjatok koncertekre!

További képeket itt nézhettek:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320305350113768&type=3

Koncertről pedig egy kis videó itt:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X