Így alakul a Leander Kills formáció! Leander új “prodzsektje” bevállt! :)

Hello Világ!

Nézegettük hogy is alakul a Leander Kills csapat karrierje, és összeszedtünk nektek pár infót, amit amúgy lehet tudtok, de nem szeretnénk hogy bárki is lemaradjon róla!

19925_1491798487815429_6384174867510211243_n (1)

Mint tudjátok a Leander Rising formáció megszűnt, de Köteles Leander nem tűnt el! Új formáció jött létre Leander Kills néven. Facebookon a Leander Kills nevű oldal 2015. novembere óta üzemel. Azóta számos esemény került napvilágra.

Kezdés után nem sokkal nyilvánosságra került az első anyag videóval Szerelmetlen dal címmel. Ezt nagy izgatottsággal várta mindenki, aztán nagy örömmel fogadták a dalt! Szerencsére senki nem csalódott az új “zenekarban” a dal hallatán! Videó felkerült youtube-ra is ami aztán elég jó sikert ért el így kezdésnek. Mostani adatok szerint 127 000-nél tart a megtekintése a videónak, és 2119 kedveléssel bír ami mellett a 21 nem kedvelés bőven el is veszik.

A dal hamar belopta magát az emberek szívébe, és meg is jelent az első gitár cover:

Aztán jött a hír, hogy hamarosan jön a következő nóta. Az első dal sikere után természetesen vártuk a folytatást, és nem is csalódtunk! December 12: felkerült a Te leszel a párom dal youtube-ra. Természetesen a hír előtt Leander közölte hogy az instán lassan meglesz az ezredik követő is. Közben megjelentek a Leander Kills első fellépésének helyei és a jegyárak. És aztán eljött a nagy nap. Te leszel a párom:

Megtekintések most 67 947 kedvelések 1206 nem kedvelés: 41

Jött a hír hogy Leandert a Rockmaratonon is láthatjuk majd, aztán egyre csak bővültek, és bővültek a koncert helyszínek. Szombathelyen is lesz buli. Esemény ITT! December 23. a bejelentés napja. Annak a bejelentésnek, hogy igen lesz egy harmadik dal is. 🙂 Később megtudtuk hogy a harmadik dal egy “duett”  Icarus Aaron Arrow jelenik meg a dalba, és a cím: Valami Folyjon. Ezt követően jöttek a kis trailerek hogy Leander húzhassa az agyunk milyen is lesz a nóta. 😀 Január 16. Valami folyt, hiszen megjelent az új dal youtube-on. Ez sem volt számunkra csalódás. Keményebb hangvételű dal, nagyon király szöveggel.

Megtekintések most 39 011 kedvelések 1000 nemkedvelések 31. Ebből is látszik jó az amit hoztak nekünk.

Köszi Leander. 😀

Aztán kaptunk egy nagyon aranyos hírt, már három kisbaba kapta a Leander nevet az énekes után.

Megható és egyben fura érzés, amikor rólam neveznek el valakit, Ő már a harmadik. Mogyoró Leander a neve 🙂

Közzétette: Leander Kills – 2016. január 19.

Természetesen az énekes nem vett vissza a tempóból hiszen kitette facebook oldalára (január 22.) hogy forgatják a negyedik dalhoz is a klipet! Aztán a Leander Kills feat. ICARUS felkerült a Magyar kislemez listára, természetesen az első helyre.

Január 23. itt egy újabb ízelítő a negyedik dalból. Nekünk nagyon tetszik, és reméljük nektek is. Várjuk nagyon mit hoz még nekünk az énekes.

… és jön a negyedik Kállai Ernővel. Egy kis ízelítő 😉

Közzétette: Leander Kills – 2016. január 23.

Nagy gratuláció Leandernek a munkásságáért, és a Kills formációért! Így tovább, és nem lesz gond ebből a “prodzsektből” 😀

Köszi mindenkinek aki elolvasta. 🙂

Untitled-1

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X