Igazi Túlélő a Végállomás színpadán!

Hello Világ!

 

Pénteken a Végállomás klubban jártunk egy kis könnyű Leander Kills koncerten. 😀
Kicsit félve, mégis kíváncsian mentünk, hiszen egy korszak lezárult Leander életében, és egy pedig megnyílt! Voltak kételyek is, még akkor is ha tudtuk, hogy a lemez nagyon jóra sikerült! Nem kellett csalódnunk, vagy ha igen akkor is csak kellemesen csalódtunk az új csapatban!

Mielőtt mélyebben belevetnénk magunk a fejtegetésbe, és előadásba beszélünk az előzenekarokról is, hiszen ők izzították be a “népet” a nagy bulira.

Nice One Babe

A Végállomás színpadán már többször megforduló csapat most is nagyot alkotott. A zalaegerszegi Metal csapat most is hozta a megszokott formát. Bár most ők kezdték a bulit, nagyot szóltak, és nagyon király kis vad Metal hangulatot, és hangzást tártak elénk.

DSCN2663

Mikor a Nice One Babe végzett a színpadon, összepakoltak, és jött a

Hot Beaver

Csapat Budapestről száguldott le kis városunkba, és igyekeztek a legjobb hangulatot teremteni, hogy Leanderék előtt szabad pálya nyíljon! Ez persze sikerült is, hiszen odatették magukat a srácok, és legjobb formájukat hozva söpörték fel a színpadot, és zúztak a közönséggel. Leanderéknek már tényleg csak fel kellett állni a színpadra, és egy igazi hozzájuk illő koncertet adni.

DSCN2735

Leander Kills

Igen, ahogy a cikk elején is írtuk király lett az új felállás! Az album dalai kitűnően szólnak a lemezen, és már megtudtuk azt is hogy fantasztikus hangja van élőben is, és oda vág az ember testében. Tényleg érzed az igazi erőt amit a zene, és a szöveg közösen ad. Ez volt a cél valószínűleg a csapatnak is a dalokkal, és ha ez volt sikerült is! Kicsit belehallgattunk persze a Leander Rising dalokba is felidéztük a múltat, ami nagy hatással volt a közönségre! Igen, mondhatjuk, hogy ez az a buli ami kellett az embereknek. Ez az a csapat, ami eddig esetleg hiányzott.

DSCN2871

További képek a koncertről ITT!

Koncert hangért itt is elnézést! Technikai gondok akadtak a mikrofonnal!

Köszönjük a koncertet a zenekaroknak, a szervezőknek, a Végállomásnak!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X