ICENAP – új dal, új klip és koncert

Az ICENAP zenekar legújabb kislemeze exkluzív premier keretein belül jelent meg 2022. január 19.-én, és egy videoklip is készült, amely a Rinse címet viseli. Alább megtaláljátok:

A srácok így nyilatkoztak magukról, és az elmúlt időszakról:

Az elmúlt időszakban megjelentettünk több kislemezt (Innerstate, Dispirit, The Singed) és olyan zenekarok társaságában volt szerencsénk koncertezni, mint a Watch My Dying, a Shell Beach, vagy a Téveszme, plusz a legutóbbi lezárások alatt szerencsésen több élő stúdiókoncertünk is rögzítésre került, megjelenéseinket a hazai zenei sajtón kívül külföldi portálokon is megjelentettük, valamint a Petőfi TV-ben is többször bemutatásra kerültek megmozdulásaink.

Ami a zenei irányt illeti, az organikusabb, inkább a kilencvenes évek és a kétezres évek korai időszakára hajazó hangzásokat preferáljuk a modernebb, sterilebb megszólalással szemben. Inspirációink között fellelhető a Slipknot, a korai Deftones-lemezek, a Spineshank, a Staind, a fiatalabb zenekarok közül a While She Sleeps vagy a Blood Youth, de akár olyan hatások is mint Denzel Curry

Új kislemezünk, a RINSE a viszonzatlan lelkesedésről szól, és az egyik legbejáratottabb dalunk élőben. A felvételek apropója az Analog Music Hall tehetségkutatójának második helyének elnyerése volt, így adótott a lehetőség, hogy Farkas Krisztiánnal rögzítsük a dalt a Kill Monday Management támogatásával. Az utómunkálatokért pedig dobosunk Farkas Zsombor és Schiszler Soma feleltek.

A videóklip érdekessége, hogy ez az első olyan anyagunk, melyet nem gitárosunk Kádár Robi rendezett és editált, hanem külsős rendezővel dolgoztunk Horváth Richárd személyében, akivel még az Open Music Channel live sessionünk során ismerkedtünk meg. A klip célja a zenekar élő dinamikájának bemutatása a kilencvenes évek képi világával való ötvözése volt.

Ha szeretnétek az új kislemez dalait élőben is meghallgatni, erre van lehetőségetek, hiszen 2022. február 24.-én lesz egy koncertjük a Dürer Kertben, ahol az Inhale Me és a Dreadwolf zenekarokkal fognak fellépni. Ide kattintva eléritek a Facebook-eseményt, ahol minden fontos információt megtaláltok.

A banda elérhetőségei:
FBhttps://www.facebook.com/icenap.music/
IG: https://www.instagram.com/icenap__/

Minket pedig friss hírekért itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X