ICENAP: Online koncert és egy fontos bejelentés!

A budapesti ICENAP zenekarnak január 14-én volt lehetősége szerepelni az Open Music Channel csatornáján egy élő stúdiókoncert keretein belül.
Ez volt az idei évük első élő fellépése, és úgy egyáltalán az első koncertélményük tavaly november óta, amelynek a Pinewood Studio adott otthont.
 
Azt gondoljuk az ICENAP-pel, hogy nagyon fontos és tiszteletre méltó, hogy vannak végre itthon is ilyen valóban hiánypótló stúdió sessinöket produkáló csatornák. A jelenlegi helyzettől eltekintve is, hiszen ez évek óta egy bevett trendnek számít a zeneiparban, elég ha csak a BBC, vagy a KEXP hasonló műsoraira gondolunk, melyek keretein belül mi magunk is mindig epekedve néztük kedvenc előadóink közönség nélküli produkcióit.” – nyilatkozta Tóth Martin, a zenekar énekese.
 
A koncert stream körülbelül két hétig elérhető a Twitch-en az alábbi linkre kattintva (az ICENAP tartalma kb 2:11:30-tól látható), ezután pedig az archivált felvétel az Open Music Channel YouTube csatornájára kerül át az interjúkkal együtt.
Kis utóiratként Martin azt is megosztotta velünk, hogy a cuccaikat ott is hagyták a Pinewood Studioban, mégpedig azzal a céllal, hogy a közeljövőben rögzítsék a zenekar első hivatalos megjelenését, ami egy animációs videoklip keretei közt lát majd napvilágot!
Megtalálod őket a legnépszerűbb közösségi oldalakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X