ICENAP Itt az Új Kislemez

Megjelent az ICENAP együttes új kislemeze, mely a Walls címet kapta. A lemezen a Watch My Dying énekese, Veres Gábor is vendégeskedik.

Az ICENAP az utóbbi időben több kislemezt is megjelentetett, ilyenek voltak például a Dispirit vagy az Overlied. Az együttes továbbá olyan hazai zenekarok társaságában koncertezett, mint a Watch My Dying vagy a Vodka For Kids.

A legutóbbi lezárások alatt több studiókoncertjük is volt, ezenfelül a magyar sajtón kívül külföldi hírportálok is írtak róluk.

A Petőfi TV-ben többször szerepltek. Legutóbbi elismerésük hazai szinten a 2022-es debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató WMMD-különdíjának megnyerése volt.

Az új albumukról a következőt mondták a srácok:

“A Walls a koncertjeink kezdőszáma, mióta csak együtt játszunk. Lényegében a legagresszívebb és legkeményebb szerzeményünk, így adta magát, hogy a hazai death metal szcéna legismertebb zenekarából, a Watch My Dyingból Veres Gábor tiszteletét tegye benne pár túlvilági vokálsávval. A felvételek valójában már több, mint egy éve elkészültek a Pinewood Studioban, szerettünk volna ehhez is egy nagyobb szabású videóklipet készíteni, azonban legalább ugyanennyire szerettük volna kiadni is, így most a pénteki (2022. 05. 27.) miskolci koncertünk apropóján jó ötletnek tűnt meglepetésszerűen feltölteni a dalt hangolódásképp.”

Az ICENAP továbbá koncertezni fog Budapesten a Három Hollóban 2022.07.03.-án.

Keressétek a Haverock közösségét Facebookon és Instagramon egyaránt!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X