Hungarian Pink Floyd Club – Pink Floyd Kvíz 2015

Hello Világ!

2015 december 18-án indul a Hungarian Pink Floyd Club kvízjátéka, melynek nyereménye egy-egy David Gilmour promóciós CD single, a Sony Music jóvoltából.

A Magyar Pink Floyd Klub úgy döntött, hogy a játékban nem csak klubtagok vehetnek részt, hanem bárki, aki szereti David Gilmourt és a Pink Floydot.

A péntekkel kezdődő tíz napon keresztül, minden nap (de különböző napszakokban) feltesznek majd egy kérdést a klub hivatalos facebook oldalára, melyre a választ legkésőbb másnap éjfélig lehet elküldeni a klub email címére.

A helyes választ beküldők időrendben kerülnek fel az eredménylistára, tehát az élelmesség és a gyorsaság is szempont a díjazásnál.

Az első 10 helyezett részesül majd a lemezritkaságból. Holtverseny esetén pedig az eredménytáblázatban szereplő első 13 név, tehát maximum 13 db CD.

A nyereményeket a Pink Floyd Klub következő két rendezvényén, személyesen lehet átvenni. Minden más lehetőség kizárt. Másnak nem adjuk a kezébe. Küldésre, átváltásra, forintosításra nincs lehetőség. Probléma, problémás helyzet esetén, külön kérés és kérdés nélkül automatikusan az eredménytáblázat következő, még nyeretlen helyezettje kapja a CD-t.

2015 utolsó hivatalos Pink Floyd klubeseményére december 30-án kerül sor a budapesti Audio Centrum high-end bemutató-termében. Ekkor kerül bejelentésre 2016 évadnyitó rendezvényének a helyszíne és az időpontja.

Facebook oldal ITT!

Mindenkinek jó játékot!!!

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X