Honeybeast, és Room5!!!

Hello Világ!

 

Úgy alakult hogy a Room5 zenekar, akik oldalunk egyik kedvencei, egyre jobban haladnak előre és most hétvégén láthatjátok is őket a Honeybeast elő zenekaraként!

Room5-ról érdemes tudni, hogy nagyon kitartó csapat, és próbálnak mindig a maximumot hozni! Több cikket is írtunk már róluk, hiszen tehetséget látunk bennük is.
A zenekar nem rég cserélt dobost, szóval most újult, friss erővel vágnak neki a hétvégi bulinak!

November 6. Sopron (Hangár)
Esemény ITT!
November 7. Győr (Rómer Ház)
Esemény ITT!

Most pedig olvassatok egy kis infót, amit a zenekartól kaptunk! 

A Honeybeast zenekar elő zenekara 2015 február 20-án, és február 21-én voltunk Szombathelyen és Szentgotthárdon. Mindkét koncert nagyon jó volt, sok dicséretet kaptunk annak ellenére, hogy nagyon az elején jártunk hiszen akkortájt három hónapos zenekar voltunk, és két koncerten voltunk túl. A szentgotthárdi buli után a Honeybeast menedzserével megbeszéltük, hogy majd keressük egymást, és szól ha lesz lehetőségünk, még hasonló közös bulikra. Nos november 6-án, és 7-én ez most ismét megvalósul, hiszen mi játszhatunk ismét a Honeybeast 2015-ös országos turnéjának első két állomásán előzenekarként. Nagyon örülünk, hiszen ez egy remek lehetőség számunkra, hogy még többen megismerjék a zenekart. Nincs olyan nagy különbség a két zenekar stílusa között, bízunk benne, hogy a Honeybeast rajongónknak is tetszeni fog a mi zenénk is.

Október végén új dobosunk lett Gőcze Gergő személyében. Ez lesz velünk az első, illetve második bulija, kell ennél szebb bemutatkozás? Nagy dicséret jár Gergőnek hiszen másfél hét alatt megtanulta azokat a dalokat amiket erre a két koncertre viszünk.

A jövőt illetően feltűnünk sok helyen főként Vas megyében novemberben, és decemberben is. Szeretnénk még az idén stúdiózni is, valamint vannak új dalötletek, amint az eddigi repertoárunkat teljes egészébe eltudjuk már játszani, akkor szeretnénk ezeket az új ötleteket teljes egész dalokká varázsolni.

Nagyon köszönjük ezt a kis infót! Reméljük sikerrel jártok, és szert tesztek új rajongókra!
Mindenkinek jó bulit a hétvégére!!!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X