Hollywood Rose reunion

Rövid szünet után az alapító legénységgel folytatja a zenélést Magyarország legismertebb Guns ´n Roses tribute zenekara!

A Hollywood Rose 2003-ban alakult és rövid időn belül a legnépszerűbb tribute zenekarrá nőtték ki magukat. ´Megalakulásuk óta bejártak 18 országot és több, mint 1200 koncertet adtak ez idő alatt, sőt, olyan világsztárok előzenekaraként is álltak már színpadra, mint Billy Idol, vagy a  Twisted Sisters.

Az évek alatt történt tagcserék ellenére töretlen népszerűséggel zenéltek, majd 2019 elején úgy döntöttek, hogy bizonytalan időre – magánéleti okok miatt – feloszlatják a Hollywood Rose-t.

A közönség bíztatására a csapat két tagja, Zaba és Luki úgy döntött, nem hagyják veszni 15 év munkáját. Egy véletlen találkozás összesodorta őket a zenekar két másik alapító tagjával, Kanyó „Kanyesz” Zoltánnal és Tátrai „Sunny” Sándorral, aminek eredményeképpen a csapat újra a legsikeresebb formációjával lép színpadra július 6-án a Barba Negra Trackben és indul újra turnéra Európa szerte!

Hollywood Rose 2019:

Nagy Peti – ének

Kanyó „Kanyesz” Zoli – gitár

Tátrai „Sunny” Sanyi – gitár

Lukács „Luki” Zsolt – basszusgitár

Sznák „Zaba” Zoltán – dob

 

Kapcsolat:

facebook.com/hollywoodrose

hollywoodrose.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X