Hol van ma Európa szépe?

Hol van ma Európa szépe? – Új klippel jelentkezett a Face Bang

 

A slágergyanús „Hol van ma Európa szépe?” kisfilmje a nemrég megjelent „Nem tagadom” című „18-as karikás” Face Bang kislemez „B-oldalas” dalához készült. A NOBODY csapata által forgatott, egy dögös csajbulit idéző sztoris klip 2016. november 18-án debütált a legnépszerűbb videómegosztón, és hamar népszerűvé vált a rajongók között. A budapesti Legenda Sörfőzde Centerben készült klip különlegessége, hogy egy igazán „szatírikus” szerepben brillírozik benne a Griff legendás gitárosa, a színészként is kitűnő Czverencz Ákos.

A trendkívüli videót hamarosan követi majd trendhagyó párja, mely folytatja a karaoke-val színesített csajos buli bemutatását. A címadó dal kisfilmje szintén a Legendában került rögzítésre, ahol a második menetre is bőven maradt még a csapatnak puskapora. A hangfelvétel, szöveges videó formában addig is meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján, a többi Face Bang nótával egyetemben.

A Keresztes Steve (ex-Sybille) szerzeményeit előadó trendetlen banda következő klipének premierje 2016. december 2-án, pénteken esedékes. Az időközben maxivá bővült „Nem tagadom” kislemez harmadik trackje, a címadó szerzemény rádióverziója is aznap kerül majd a világhálóra, illetve a rádiók adásgépébe. További információk a dupla megjelenés hivatalos Facebook eseménye alatt érkeznek majd.

https://www.facebook.com/events/766208440185068/

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X