Hétvégi ZúZás beszámoló!

Hello Világ!

Hétvégén, pontosabban szombaton a Végállomásban egy kemény zúzásban vehettünk részt.
Fellépők: Self Desolation
Lovecrose
  Watch My Dying

Self Desolation

Szombathelyen már ismertebb zenekar indította a bulit, ami az est végére nagy sikert aratott. Self Desolation magukhoz hűen nyomták az extreme metált ezzel bemelegítve a színpadot a következő zenekarnak. Már az első bulin sokan ott voltak, és élvezték a kemény zúzás örömeit. Repültek a hajak, ugráltak az emberek. Borult a sör, igen meg volt a rock zenei hangulat.
Sok dalt elnyomott a zenekar, hozzá teszem nagyon jó stílusban. Hangzás remek volt minden zenekarnál, és minden zenekar összeszedetten, és összehangoltan játszott. Látszik nem ez volt az első bulijuk együtt.

Lovecrose

A zalaegerszegi srácok megmutatták Szombathelyen is, hogy mi a Lovecrose érzés. Nagyon jó bulit hozott a zenekar, nagyon jó dalokkal. Sikerült meghódítani a Végállomás közönségét, nagyon élvezte mindenki a bulit. A zenekarnak egyébként tegnap (október 18) jelent meg a Magunk útja című dal, amit először a Végállomásban nekünk adtak elő! A klipről egyébként beszélgettünk részletesen velük amit ITT olvashattok el.

Watch My Dying

Miután a két zenekar kellőképp fel izzította a levegőt megjelent a színpadon a Watch My Dying zenekar. Hoztak világító díszleteket, És nagyon ütős saját felszerelést. Pörgős és egyben kemény zúzós koncertet sikerült összehozni nekik, ami annyira jól sikerült, hogy soha nem felejtjük el. Ami az ő bulijukat illeti, inkább nézzétek meg a videó összeállításunk szombatról.

(képek ITT)

Nagyon köszi a bulit a szervezőknek, a zenekarnak, és nektek is hogy eljöttetek, és együtt tomboltuk ki magunkból a hétköznapi gondjaink.

(képek minőségéért elnézést kérünk, sajnos nem volt fotósunk, de igyekeztünk nektek képekkel szolgálni)

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X