Hétvégi dübörgés a Végállomás klubban!

Ezen a hétvégén sem hagy minket buli nélkül a szombathelyi Végállomás Klub. Október 9, illetve 10 ismét a jó hangulatot jelentik, hiszen pénteken (10.09.) a Rózsaszín Pitbull zenekar tölti be a klubot jó hangulattal, és megmondós dalszövegeikkel. Volt már részünk, ilyen Végállomás klub buliban, ahol a zenekar lépett fel. Hatalmas hangulat volt akkor, és biztosak vagyunk abban hogy most sem lesz másképp. Előttük a helyi Red Rockets zenél, őket is érdemes meghallgatni!

Belépő: 2.000 Ft

Eseményhez itt csatlakozhatsz:
https://www.facebook.com/events/607392833262748

Október 10. Szombaton pedig a Pokolgép zenekar töri át a falakat. A már megszokott jó hangulat várható. Előttük a Twister zenekar lép színpadra. Most már szinte rendszeres rutinnal járnak ide, a Végállomásba, aminek a közönség is mindig nagyon örül.

Belépés: 3.500 Ft

Eseményhez itt csatlakozhatsz:
https://www.facebook.com/events/630537874537339

Támogassátok az élőzenét, bulizzatok amíg lehet, és persze vigyázzatok egymásra!

❗❗❗Fontos felhívás❗❗❗

Végállomás klub:

Várunk mindenkit szeretettel a biztonsági intézkedések betartása mellett, amelyek a következők:
– Mindent megteszünk azért, hogy nyugodtan és biztonságosan élvezhessétek koncertjeinket a továbbiakban is. Ahhoz, hogy ez így történjen, a Ti együttműködésetekre is szükség van.
– A koncerteken mindenki saját felelősségére vehet részt!
– Kérünk Benneteket kövessétek a hatályos járványügyi előírásokat!
– Érkezzetek időben, hogy a bejáratnál elkerüljük a zsúfoltságot.
– Érkezéskor testhőmérséklet mérést végzünk, akinek 37.5 C fok fölötti értéket mutat, megkérjük, hogy ne vegyen részt a rendezvényen.
– Aki nem érzi magát teljesen egészségesnek, a vírus tüneteit észleli magán, kérjük tekintsen el a koncert megtekintésétől.
– A bejáratnál, illetve a Klub több pontján kihelyezésre kerülnek kézfertőtlenítők. Kérjük ezeket az este folyamán használjátok.
– Kérjük, törekedjetek a biztonságos távolság betartására a Klub egész területén.
– Maszk nem kötelező, de a Klub zárt térben lévő területein, különösen az italpult közvetlen közelében, a ruhatárnál és a mellékhelyiségben lehetőség szerint viseljétek!!

Köszönjük az együttműködést, vigyázzunk egymásra!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X