Hétvégén sem volt csendes a Végállomás! Moby Dick koncert!!!

Hétvégén sem volt csendes a Végállomás klub, ugyanis fellépett az idén 39 éves Moby Dick zenekar! Hatalmas lendülettel tolták végig a bulit, melyben új, és régi dalok is szerepeltek!

A buli 9 óra magasságában kezdődött, amit a Simple Mindset zenekar nyitott! Őszintén, még nem hallottunk róluk, viszont az elhangzott dalok után, felkeltették az érdeklődésünket. A három tagból álló csapat dinamikus játékkal indította a bulit, ami sikert is aratott. Nekünk bejött, mi ezután biztos figyeljük őket! 🙂

Őket aztán követte az Innistrad, akik szintén jó dalokkal, és szövegekkel álltak elénk. Előbb említett csapatnál, kicsit zúzósabb témában mozogtak, ami egyre inkább közeledett a már ismert Moby Dick zenekar stílusához. A soproni zenekar ténylegesen előkészítette a terepet, hogy aztán a fő zenekar teljes erőbedobással sikert arasson.

Moby Dick hozta a tőlük elvárt formát, amit annyi éven át megkaphattunk már tőlük. A zenekar előállt a régi, már jól ismert darabokkal, de hozott nekünk új nótákat, amik az április 19.-én megjelenő, Terápia lemezen lesz megtalálható!

További képek IDE kattintva!

Rövid videó a buliról:

Köszönjük a bulit, mi imádtuk. Reméljük nektek is tetszett a koncert, vagy akár ez az összeállítás. Szeressétek továbbra is az élőzenét, találkozunk a következő bulin!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X