Hétvégén sem volt csend a szombathelyi Végállomás klubban!!!

Az elmúlt hétvégén is dübörögtek a dobok, és tépték a falakat a gitárok. Legutóbb egy hatalmas buli kerekedett a Végállomás klubban, hiszen a Hátsó Ajtó zenekarral karöltve lépett fel a Phoenix RT és a Rómeó Vérzik

Idén is már javában dübörög a klub szezon, a jelenlegi korlátozásokat betartva persze. A Végállomás klubban a Hátsó Ajtó zenekar indította a bulit 19:30-tól. Őszintén mondom, hatalmas bulit csináltak. Bár kevesebben voltunk még, ami persze általában előfordul egy előzenekarnál ha lehet így fogalmazni, mégis akkora bulit csaptak a srácok, hogy biztos vagyok abban aki ott volt és hallgatta őket, most már rajongójukká is vált. Hatalmas energiával léptek a színpadra, amit elég jól át is adtak a közönségnek.

Utánuk a Phoenix RT zenekar érkezett, akik persze már évről évre mindig ellátogatnak a mi kis szombathelyi szeretett klubunkba. Most is ez történt, és elég jól csinálták. Náluk persze nem is kell beszélgetni az energiáról amit átadtak, hiszen maga a zenekartagok olyan élvezettel játszanak, hogy nem lehet nem szeretni. Hozták a már jól ismert dalokat sőt, pálinka kóstolásra invitálták a közönséget, amit köszönök mindenki nevében, aki ivott. 😀
Rómeó Vérzik csapat sem ma kezdte már, ebből adódóan a megszokott rutinnal léptek a színpadra. Elővették a jobbnál jobb darabokat, amit a közönség persze nagyon élvezett. A kezdeti nehézségek ellenére, ami a hangbeállást jelentette végül óriási buli kerekedett. Nagyon köszönjük a bulit mindenkinek, és a Végállomás csapatának!
Sajnos a koncert alatt rossz tapasztalatot is sikerült szerezni, amit persze nem részletezünk. Mindenki ismerjen magára! Szeretnénk ezúton minden látogatót kérni, hogy figyeljünk oda egymásra, nem kell azonnal balhézni vagy agresszívnak lenni. Meg lehet mindent beszélni normálisan is. Ha meg nem megy, ne járj koncertre!

Fotókat itt tudod sasolni:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=haverockkozosseg&set=a.242812401196397

Itt pedig egy kis videó a buliról:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X