Hétvégén jobbnál jobb daloktól dübörgött a Végállomás!

Ahogy már facebook oldalunkon többször bejelentettük, szombaton a Végállomás klubban “lógattuk a lábunk”, és élveztük a bulit.

Elsőként a Zero Day nevű csapat lépett színpadra.

A lelkes zenekar mindent beleadva indított, és fantasztikusan bemelegítette a közönséget. Dalaik pörgősek, színpadi szereplésük dinamikus. Ez jellemezhette őket a szombati bulin, és ezzel a fellépéssel is nálunk nagy sikert arattak Őket követte a nemrég megjelenő Lifehack zenekar, akik Karai Annából léptek elő egy új névvel, és formációval.

A csapat már most megjelentetett egy kislemeznek nevezhető albumot, ami jobbnál jobb dalokat tartalmaz. Koncerten persze a régi formáció dalai is előkerültek, hiszen azt is sokan szerettük, és szeretjük. Kitűnő bulival szolgáltak, és szántották fel a színteret. Annáékat a Harrisons követte, akiktől pont azt kaptuk amit vártunk.

Zúzás ezerrel, pörgés, és persze a pogo sem maradhat el. Megmozgatták a közönséget úgy ahogy kell, ez a buli nem is lehetett volna jobb ennél. Utolsóként pedig a Nice one babe kápráztatott el minket.

A csapat a Végállomásban többször bizonyított már, és minden eddigi koncertjük sikeres volt. Igen, ez azt jelenti, hogy most sem okoztak csalódást, odatették magukat, és nyomták az arcunkba a basszust, a lábdobot, a gitárt, és a dalokat.

Köszönjük minden fellépőnek a bulit, köszi a Végállomás szervezőinek, és nektek hogy részt vettetek az eseményen!

Bővebben itt láthatod a bulit képekben:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=1881066375458459

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X