Heten mint a gonoszok-Rockfesztivál

Hello Világ!

2016. Április 2.-án 8. alkalommal kerül megrendezésre a Heten mint a gonoszok Rockfesztivál.
Ismét 7 zenekar, este 7 órától adja a talpalávalót, melynek a budapesti Showbarlang ad otthont.

Az este nyitóbandája 19 órától a Szakadék zenekar!
Zenéjükben a punk témák bonyolódnak metálosabb riffekkel és művházas ízekkel, presszómetál felfogásban, magyar nyelvű szövegekkel. Jelenlegi mérleg: 3 demo, 2 lemez és egy kislemez. A fesztivál tökéletes bemelegítője, nem érdemes kihagyni!
Facebook esemény ITT!

Az est második fellépője a fiatal, iskolás tagokból álló Beautifull Danger lesz. Mint ahogy a nevükben is szerepel, a legfullosabb feldolgozásokat hozzák el nektek 19:45 -től. Az igazi régi klasszikusoktól (Pl. Guns n’ Roses) a mai napi trendig (Pl. Depresszió) minden megtalálható a repertoárban. Tini lányoknak első sorban a helyük!
Facebook esemény ITT!

beautifull

Azt est 3. fellépője fél 9-től a BUDSPENCERS. A banda fő koncepciója a dallamos (maximum 3-4 akkordos punkzenére épülő nem annyira sok többlettartalommal bíró vidám dalok krampácsolása lehetőleg minél művészibb módon előadva. A stílusjegyek leginkább a 90-es évek amcsi pop-punk zenekaraira (Bad Religion, NOFX, Green Day) hasonlítanak. Egy vidám, pörgős bulihoz elengedhetetlen!
FacebooK esemény ITT!
buds
AHOL A HORDA, OTT TÖRIK A BORDA…
A Horda zenekar 21:15 -től lép színpadra.
A zenekart Pavelka Gyula alapította,aki a magyarországi rockzenei élet gerincét képező Akela együttes alapítójaként és zeneszerzőjeként vált ismerté.
A HORDA első Tíz élet c. albuma a Hammer gondozásában jelent meg, először magyar, majd énekes váltást követően angol nyelven. A lemezt sikeres önálló koncert turné és számtalan fesztiválkoncert tette népszerűvé.A Tíz Élet album zenei stílusa tradicionális alapokon nyugvó modern metál.
Ezt követően a tavaly angol nyelven megjelent Whe The Sun Sleep Ep .4 dalával élesen elüt elődje zenei stílusától és hangzásvilágától. A mai trendek sablonjaitól mentes,előremutató, modern,meghökkentő váltásokkal teli,dallamokkal tűzdelt kőkemény zúzda, amely a világháló nemzetközi porondján is felhívta magára a figyelmet…
Facebook esemény ITT!

Az est 5. fellépője 22:15-től az egyedi, egyre népszerűbb Modern-népdalmetalt játszó ZINFIELD  zenekar. A csapat a mai trendekhez igazítva dolgozza fel a mindenki által ismert magyar népdalokat, mely egyre nagyobb körben válik népszerűvé. Akinek ez nem lenne elég, kicsit Zorallabb stílusban egy-egy népszerű szám betétjét is belecsempészik a népdalokba, mint pl. a Slayer, Metallica, Sepultura, vagy akár a Nirvana. Totális őrjöngés várható, nem szabad kihagyni, főleg, hogy a szövegeket biztosan ismeri mindenki!
Facebook esemény ITT!

boritoeleje

23:15 -től a TV2 “Voice” c. tehetségkutatóból és a Tűzmadár zenekarból is ismert Schrott Péter új bandája a színpadon, azaz a Continoom! Hogy mi is a Continoom?
“A jövő zenéje” – Fúziós Future Rock
Így minősítette a legtöbb ember a Continoom zenekar produktumait, amikor először meghallotta. A zenei stílusok érdekes, és eddig még nem hallott fúziójával dolgozó zenekar 2014-ben debütált az Enlighten single-lel. Azóta egy Poison (Nicole Scherzinger cover) single is kijött a kezeik közül. 2015 májusában megjelent a Tear Down The Walls Ep, 3 slágergyanús dallal, és egy ismert feldolgozással, a Say Something – gel (The Great Big World feat. Christina Aguilera).
A 4 közül talán a legfogósabb dalra, a Parachute-ra egy klip is készült, ami az EP-vel együtt jelent meg- 2016 januárjában egy Avicii feldolgozás is napvilágra került természetesen sajátos, Continoom stílusban. Ezzel együtt a másfél éve létező formációnak már 5 videoklipje van!
Facebook esemény ITT!


Éjfél után pár perccel, 00:15-től színpadon a DANTES!
A ’80-as évek végén létezett egy Dantes zenekar, majd közel 20 éves szünet után 2004-ben ismét összeverődött. A tagok folyamatosan változtak, de töretlen lelkesedéssel és lendülettel folytak a koncertezések.
2005 óta a banda bemutatkozott több zenei és tehetségkutató fesztiválon. A fellépések során alkalom nyílt a Bikini, Pokolgép, Cadaveres, Alkohol és az egykori Lovegun zenekarokkal közös színpadon játszani.
Facebook esemény ITT!

Az este hivatalos facebook eseményt ITT találjátok

Mindenkit várunk sok szeretettel, egy igazi ütős rock/metal estére!
Helyszín: ShowBarlang Klub
1095 Budapest, Soroksári út 58. (A Vágóhíd területén)
Megközelítés:
Villamos: 1, 2, 24, 51
Busz: 23, 54, 55, 103, 179
Éjszakai: 901, 937, 918, 979, 923 (ez a telep előtt áll meg, keresztülmegy a belvároson: körút stb.)
Hév: H6, H7 (csepeli és ráckevei)

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X