Helyzetjelentés, Phoenix RT hírek!

Pár napja jött ki a zenekar egy kis videóval, amiben Puss Tamás beszél kicsit az elkövetkezendő történésekről! Koncertekről annyit mondott, hogy igaz hiányzik nekik a színpad, és a közönség, még sajnos nem tudnak egy darabig fellépni. Annak ellenére, hogy betelt nekik a naptár koncertekkel, le kell mondaniuk pár bulit. Ennek egészségügyi okai vannak, így aztán a Június, és a Júliusi koncerteket le kell mondaniuk. Tomi azt is elárulta, neki lesz egy műtétje, ami miatt nem várva, de borult minden koncert. (Innen is jobbulást kívánunk Tominak, és kitartást!) Igyekeznek amint lehet visszatérni a színpadra, így aztán úgy is tervezik, hogy Augusztusban tudják kezdeni a koncerteket.

Vidámabb témával is szembesülhettünk, hiszen Tomi azt is elárulta, hogy a Májusi stúdiózás eredményeként jön majd új dal, illetve két olyan nóta ami már ismert, mégis átgondolva, áthangszerelve hallhatjátok majd. Készülnek egy extra kiadvánnyal, ami remélhetőleg Ősszel meg is jelenik, és több dalhoz is társítanak klipet is. Ezenkívül érdemes tudni, hogy a
Phoenix RT zenekart választották a LEVEGŐT! projekt dalának megírására, amit a csapat örömmel fogadott, és a kérésnek eleget is tesz. ( A LEVEGŐT! projektről ITT olvashattok.)

Természetesen mindent mi sem árulunk el, így ha érdekel a Helyzetjelentés, itt meg is nézheted:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X