Helo Zep! – Éltünk-e tényleg?

A Helo Zep zenekarnak pár hete jelent meg a vadonatúj száma, ami az együttestől megszokott bulizós, pörgős zene lett.

 A zene egy, a srácoktól jól megszokott punkos hangzást kapott. Ami engem igazán megfogott, az a szövege volt a dalnak. Mindenki számára jól ismert téma ez az egész vírushelyzet, ez lett a témája a számnak is. Én abszolút úgy élem meg a karantént, mint ahogyan banda énekel róla, és szerintem sokan mások is csatlakoznának hozzám. Ellenben ebbe a viszonylag hétköznapi témába egy kicsit mélyebb érzelmek is vegyülnek, ami meglátásom szerint egy nagyon ügyes, kreatív gondolat.

 A videoklipről is mindenképp említést kell ejtenünk. Passzol magához a témához, a karanténhoz, és miközben néztem, elragadott ez az ár, és azt éreztem, hogy én is ott akarok bulizni ebben a raktárban. Az együttes tagjai szájmaszkban, védőöltözetben zúznak a színpadon, továbbá megjelenik a közönség soraiban egy-két, a médiából jól ismert alak is, de nem akarok minden remek ötletet elárulni. Viszont ez nem csak simán egy raktárbuli, ugyanis az emberek papírból vannak kivágva a közönségben. Nekem megfordult a fejemben, hogy talán a fiúk így élik meg, hogy nem tudnak közönség előtt koncertezni.

 Összességében egy igazán pörgős számot kaphattunk most is a Helo Zep-től, ami mélyebb tartalmat is hordoz magában, továbbá abszolút testközelinek érződik !

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X