Hello Vadvágány! “Nagyon segítőkészek a Zorallos srácok”

A mai napon sikerült meg interjúvolni,  egy feltörekvő zenekart a Vadvágányt.

Kis Bemutatkozó:

Műfaj: Dögös Bulis Rock and Roll
Szülőváros: Szombathely

Röviden:

A zenekar neve a tagok hétköznapjaiban megélt vad életstílusára utal. A zenénknek egy a célja, még pedig az, hogy jól szórakozz, tombolhass, pozitív energiákkal felvértezve szállhass szembe az akadályokkal, amiket az élet gördít eléd és aki eljön a koncertünkre az garantáltan megtalálja amire vágyik, legyen az lírai ballada, akár pörgős rock and roll

Elért eredmények:

Pulzus Tehetségkutató – I. helyezés
Átjáró Másként Tehetségkutató – III. helyezés
SopRock Tehetségkutató – III. helyezés

Itt az interjú:

Mit tudhatunk zenekarról? mikor alakult? milyen zenéket játszatok?

  A zenekar alakulása már az őskor kezdetekor megfogalmazódott bennünk, hiszen mindig is szükség volt egy olyan bandára, akik nyomatják a kőkemény rock slágereket.

Stílusunk tulajdonképpen a kezdetek óta létezik, de nagyjából két éve találnunk rá az útra, ahol a dallamos zenei világ, a mély és a bulis hangulatú dalok egyszerre szólalhatnak meg egy stíluson belül.

Milyen visszajelzéseket kaptok? Érdemes csinálni?

 Adrián: Hamar kiderült számunkra, hogy a koncertjeink során nem csak magunkat tudjuk szórakoztatni, hanem a közönséget is. Így ez alatt a két év alatt úgy gondolom, hogy kezdő zenekarként nagyon sok élmény dús koncert tudtunk adni.

Tamás : Én azt mondom, hogy amíg az emberek vevők rá és szeretik azt, amit csinálunk addig mindenképp. Jelenleg úgy érzem van értelme!

Olvastam hogy készültök EP -vel! Mit lehet tudni róla?

    Elég régóta tervezzük már, lassan összejön egy albumra való anyag, és azokból szeretnénk rögzíteni egy 5 számos EP-t! A Csepp, a Vágy, az Őrült vagyok, a Féktelenül, valamint az Ez az a Hely lesz feljátszva!

Weisz László „Kicsi”-hez (Kalapács, Zorall) megyünk stúdiózni, az Ecseri Vasmű stúdióba! Felutazunk egy pár napra és nyugodt körülmények között rögzítjük a dalokat!

Kinek melyik a kedvenc? az eddigi nóták közül!

    Tomi:Ez az a hely , Őrült vagyok , Féktelenül

    Smith: Ez az a hely és a Csepp, amiket nagyon szeretek játszani,inkább lírai beállítottságú ember vagyok

   Adrián: Lehet hogy önző dolog, de számomra mindig is a Csepp marad a kedvenc dalom

 Milyen érzés a közönség elé lépni? tetszik amit láttok?

 Adrián: Én úgy érzem ez valahol mindig is a vágyam volt, hogy megszólal egy gitár mindenki elhallgat és amikor elkezdek énekelni az emberek együtt énekelnek velem. Na ez igazán felemelő érzés!

 Hege:Hatalmas élmény és igazából egyre jobb és jobb, egyre több ember kíváncsi ránk és jön el a koncertjeinkre, kisebb rajongótábort látunk kibontakozni. Szinte kivétel nélkül remek hangulatú bulikat nyomunk. Mi jól érezzük magunkat a színpadon, és szerintem ez a közönségnek is lejön és hatással van rájuk.

 Tamás:Imádok színpadon lenni ,imádom azt, amit csinálok,főleg egy Óévbúcsúztató és egy Barba Negra után ahol nem 10-20 embernek játszottunk, hanem messze többnek. Kicsit úgy éreztem magam, mint a nagyok !

Mit gondoltok? elképzelhető hogy pár éven belül a ti zenéitekre tombolnak az arénák?

Tamás: Miért is ne?

Hege: Bizonyos dolgokhoz idő kell, az arénák is ilyenek. Ettől függetlenül úgy érzem jó irányba halad a dolog,  nemsokára stúdióba megyünk lesznek komolyabb felvételeink, amihez klip is készülni fog. Ez talán kicsit emel majd az ismertségünkön, szóval a népstadion helyett egyelőre célozzunk meg mondjuk 3000 like-ot  facebookon meg jöjjenek egyre többen a klubkoncertekre.

Milyenek a bulik a Zorallal? Tudtok mesélni valamit az eddigi élményeitekről?

Tamás: Eddig egy közös koncertünk volt a Zorallal Szombathelyen, egy másik Budapesten a Rock N’ Roll Swindle előtt volt. Mindkettő jó hangulatú koncert volt, hatalmas élménnyel számunkra. Várjuk a továbbiakat!

Smith: Nagyon segítőkészek a Zorallos srácok! Én személy szerint meg is lepődtem, hogy mennyire közvetlenek és barátságosak, egyáltalán nem rendelkeznek a szokásos rock sztár allűrökkel, egykét amatőr zenésznek nagyobb „arca” van. úgyhogy várom már a további bulikat is!

Milyen élményeitek vannak az eddigi koncertekről?

Tamás: Az eddigi koncertek mindegyike nagy élmény, de mégis hármat tudnék úgy igazán kiemelni, ami számomra jelentős volt: az egyik a legelső koncertem a srácokkal a Leander Rising előtt,a december 30-ai Óévbúcsúztató  a Red Rockets zenekarral, ahova rengetegen jöttek el, valamint a Barba Negrában a Rock’N’Roll Swindle partyn.

Smith: Egyre jobb és jobb lesz, mi is fokozatosan feloldódunk a színpadon, ahogy egyre több pozitív visszajelzést kapunk! A Barba Negrás fellépés, az nagy lehetőség volt, először jártunk a fővárosban és rengeteg ember előtt zúzhattunk a színpadon! 

Hol koncerteztek mostanában?

  A Zorall zenekarral gyakorlatilag bejárjuk a Dunántúl-t (Pécs,Zalaegerszeg), illetve a határon túlra is sikerül kijutnunk, Dunaszerdahelyre.

Úgy tudom a Red Rockets zenekarral Szombathelyi kötöttség miatt  nagyon szoros a barátság! Ez mióta tart?

Na Ők f@szagyerekek. Testvérzenekar gyakorlatilag a kezdetek óta. Személyesen már régebb óta is megvolt az ismeretség és ők körülbelül ugyanakkor kezdték működésüket, mint amikor mi, a Soul’d Out nevű formációval, ami gyakorlatilag a Vadvágány elődje volt. El szoktunk járni egymás koncertjeire, na meg persze közös bulikat is szoktunk nyomni. Koncerteken kívül is rendszeresen együtt szoktunk bulizgatni, sőt továbbmegyek pár hónapja már közös próbatermembe is játszunk, ami a Red Rockets dobosának, Szöcsinek a pincéjét jelenti.

Olvastam hogy van már pár elismerésetek is! Erről tudtok röviden valamit mondani?

A tavalyi Zorall sörolimpián megrendezett Pulzustehetség kutatónak köszönhetően. 1. helyezettként fél éves turnét nyertünk a Zorall zenekarral, ebből már pár állomás megvolt, de a nagyja most fog jönni tavasztól, így pl.: játszunk majd Dunaszerdahelyen (SK), Pécsett, Zalaegerszegen, a Balaton környékén és még több kisebb városban.

Gratulálok az eredményeitekhez és további (Arénás) sok sikert kívánok nektek!
Köszönöm a válaszokat!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X