Haverockerek verseny! Faded Life

Hello Világ!

 

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀 Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

Első interjúnk, és egyben első jelentkezőink a Faded Life! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 😀

Interjúra fel:

 

11707492_801025810013677_7926815147570846116_n

Mit tudhatunk röviden a zenekarról?

A zenekar 2006-ban alakult, több tagcsere, felbomlás, újraalakulás után 2 éve dolgozunk közösen a jelenlegi felállásban. A tagok különböző zenei stílust játszottak korábban, így véleményünk szerint színesebbé teszi mindazt, amit jelenleg alkotunk. Az idei év meghatározó szerepet tölt be, ugyanis folyamatban van a demólemezünk elkészítése, amelyből pár szám meghallgatható a zenekar videómegosztó csatornáján, illetve koncertek terén sem volt hiány.

Honnan jött az ötlet, hogy a zenekar újra alakuljon?

Az újraalakulás ötlete a zenei függőségnek, és a kitartásnak tudható be. Tomi, illetve Krisztián baráti kapcsolatban maradtak a felbomlást követően is, és ismét összekovácsolták a csapatot.

Faded Life-Kiégve (Haverockerek verseny)Nyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!A székesfehérvári csapat 2006 óta létezett, de sajnos feloszlott. Idén januárban viszont újra alakult, és most jelentkeztek a versenyünkre. Van egy 3+1 számos demojuk, és jó pár koncert a hátuk mögött. Youtube csatornájuk itt: https://www.youtube.com/channel/UCz0faMlU5jViWrrF7SlUpUQDemo itt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLysRIQg-1LhQOtpagBZkX1eFhuZQ8PKuoItt pedig egy koncert felvétel:https://www.youtube.com/watch?v=m1flVJBp_lE

Szerző: Haverock Közösség, 2015. október 21.


Miért jelentkeztetek a versenyünkre?

A zenekar fő célja, hogy a zenénk minél több embert szórakoztasson, és ennek egyik remek módja a közösségi versenyeken való részvétel.

Mondtátok, hogy koncerteztek is! Milyen visszajelzéseket kaptok a bulikon?

Jó bulikat szoktunk csapni, ahol egyre több törzsarcot veszünk észre, és egyre gyakrabban töltjük meg a termeket. Ennek köszönhetően lehetőségeket kapunk arra, hogy nagyobb zenekarok mellett szerepeljünk. Nem titok, mint minden zenekar kap hideget-meleget, ami fontos az az arány, ám a negatív kritikának is megvan az előnye, hiszen mindig őszinte, és ebből is tanulunk.

Faded Life logo

Mit üzentek az olvasóknak, és a szavazóknak?

A szavazóknak azt üzenjük, hogy Mátyás az igazságos! Világbéke!

Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal illetve a zenekar! 🙂

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X