Haverockerek verseny! Dreamless!!!

Hello Világ!

 

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

Jelentkezőink a Dreamless! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 😀

Interjúra fel:

 

Mit érdemes tudni a zenekarról?

A zenekar első ötlete 2012. Április 1.- én merült fel először egy salgótarjáni kis kocsmában. Egy baráti társaságból akartunk zenekart csinálni a saját szórakoztatásunkra bár hatalmas álmokkal.Az akkori tagok:
Sándor Ádám – Dob
Cene Richárd – Basszusgitár
Domonkos Szilárd – Ritmusgitár
Hajdú Pál – Szólógitár
Sándor Dániel – Ének

Az első fellépésünk megalakulásunk után pár hónappal meg is történt, majd szépen lassan jöttek a felkérések egyre távolabbi helyekre. 2013 március elejére összegyűlt 7 db saját számunk amit egy demó lemezre házilag rögzítettünk.
Ebből a lemezből 100 db készült ami szinte rögtön el is kelt. Ezen a sikeren felbuzdulva nem álltunk meg ugyanis 2014 őszere már egy 12 számból álló lemezt készítettünk Röviden ennyi címmel. Eközben persze koncertek terén is fejlődtünk eljutottunk már nagyobb fesztiválokra is ahol a közönségtől azt a jelzést kaptuk, hogy van értelme annak amit csinálunk. Sajnos viszont megélni csak zenélésből nem lehet így Hajdú Pál barátunk külföldre távozott a jobb megélhetés reményében. Mi persze nem adtuk fel kerestünk-kutattunk és rátaláltunk Romhányi Leventére aki átvette Pál helyét és megállás nélkül megyünk tovább ezen a rögös úton.

Jelenlegi tagok:

Sándor Ádám – Dob
Cene Richárd – Basszusgitár
Domonkos Szilárd – Ritmusgitár
Romhányi Levente – Szólógitár
Sándor Dániel – Ének
Honnan jött ez a zenekar név?
Abban a kis salgótarjáni kocsmában beszélgettünk először a névről ekkor jött egy olyan poén, hogy úgy kell zenélni, hogy minden lánynak álmatlanságot okozzunk. Ebből az álmatlanságból alakult ki a Dreamless név 🙂

1235075_578683788839415_384760890_n

Miért ezt a stílust választottátok?

A környékünkön nagyon sok jó zenekar van, és a legtöbb a motoros zenét képviseli viszont mi valami újat akartunk, és a próbákon is kiderült, hogy majdnem minden feldolgozást pörgősebben játszunk mint az eredeti így végül is annál maradtunk, hogy ötvözzük a ritmusos rock zenét a kicsit punkosabb ritmusokkal.

Szavazzatok Like-otokkal a videóra!!!

Dreamless – Röviden ennyi (Haverockerek verseny)Nyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!A Dreamless zenekar Salgótarjánban alakult 2012 ben.A tagok:Sándor Dániel – Ének,Romhányi Levente – Szólógitár,Domonkos Szilárd – Ritmusgitár,Cene Richárd – Basszusgitár Sándor Ádám – Dob.2013 Március elején elkészült az első bemutatkozó demo lemezünk „Őrült Játszma” címmel, amire 7 szám került fel, de 2014 őszére már elkészítettük a jobb minőségű Röviden ennyi! című „nagylemezünket” amire 12 szám került. Egyre több felkérést és fellépési lehetőséget kapunk egyre nagyobb rendezvényeken, egyre nagyobb közönség előtt, amelyeken egyre jobban szerepelünk. Amikor tudunk, próbákra járunk, és új számokat írunk, vagy éppen egy még jobb koncert műsort állítunk össze, hogy a folyamatos koncertezés közben mindig tudjunk valamennyire fejlődni, és ha nem is sokkal, de jobb és jobb műsort csinálni az embereknek. A 100 példányban kinyomtatott lemezből már mindegyik elkelt, és ha ugyan arra a helyre térünk vissza koncertezni mindig egyre többen jelennek meg, ez nekünk kiváló visszajelzés és remekül igazolja a munkánkat. Ez a zenekar számunkra nem csak 5 emberből áll, hanem mindazokból, akik segítenek minket előrébb jutni és támogatnak minket – most nem az anyagiakra gondolunk – hétről-hétre, koncertről-koncertre.Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCqPA3hARs44thOaSEHMLTFg

Szerző: Haverock Közösség, 2015. október 28.

Milyenek a visszajelzések a zenéitekre?

A legtöbb embernek tetszik, persze mindig van 1-2 jótevőnk aki név nélkül próbál belénk kötni, de ezeket nagyrészt figyelmen kívül hagyjuk vagy valami szép szóval elküldjük melegebb éghajlatra. Persze az igényes kritikát mindig meghallgatjuk és próbálunk tanulni belőle.

Miért jelentkeztetek a versenyre?

A tehetség kutatókat nem szeretjük mert nem ilyen dolgokkal akarunk előrébb jutni. Viszont ez a verseny nem erről szól. Egyszerűen működik beküldöm a videót és ha tetszik az embereknek akár nyerhetünk is.A próba szerencse elvén jelentkeztünk.
12029694_955852397789217_4131690715671305158_o
Mit üzentek az olvasóknak, szavazóknak? 
Ha tetszett a zenénk szavazzatok és ígérjük, hogy jó kis pörgős számokkal fogunk titeket szórakoztatni ha találkozunk.

A zenekart megtaláljátok a FACEBOOK-on, és YOUTUBE-on.

Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal, illetve a zenekar! 🙂

cropped-Untitled-11.png

 

Kikapcsolódásra vágysz? Hallgasd automata rádiónk:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X