Haverockerek verseny!! Black Jack Interjú!

Hello Világ!

 

Mint tudjátok, indítottunk egy versenyt, Haverockerek névvel. Videókat, zenekarokat már láthattátok, de hogy honnan a zenekar, vagy miért jelentkeztek senki nem tudhatja! 😀Természetesen mi gondoltunk  rátok, hogy könnyebb legyen a döntés, ezért hetente egy interjút teszünk ki a zenekarokkal. Ez alapján talán könnyebb lesz eldönteni szavazzatok-e.

Jelentkezőink a Black Jack! Nagyon köszönjük nekik a bizalmat, és a jelentkezést!
Ha bejön a zenekar stílusa, zenéje, vagy a tagok tetszenek akkor igazán nyomhattok egy Like-ot videójukra 🙂

Interjúra fel:

 

Black Jack 3

Milyenek a bulik?

Mióta 2013-ban megnyertük a Pulzus tehetségkutatót,azóta szinte folyamatosan a Zorall zenekarral turnézunk. Az elejétől fogva, koncertről koncertre egyre többen vannak,mára pedig sikerült elérnünk, hogy a saját számokat is velünk éneklik. A koncert utáni bulikról pedig oldalakat lehetne írni. 🙂

Milyen visszajelzéseket kaptok a közönségtől?

Általában nagyon jó kritikákat szoktunk kapni, és szívesen várnának minket önálló bulira vissza, de sajnos ez nem rajtuk múlik hanem a szervezőkön. De reméljük ezen segít a frissen megjelent lemez. Rengetegen kérdezték mikor lesz lemez. Most már van, a facebook oldalunkon meg lehet rendelni, vagy a koncerteken meg lehet vásárolni. És hamarosan digitálisan is letölthető lesz.

 (Like-al szavazhattok a zenekarra)

Black Jack – MúlikNyomjatok egy Like-ot a videóra ha tetszik! Ezzel segíthetitek a zenekar nyerési esélyeit!A zenekar 2010 nyarán alakult, azóta változatlan a felállás. A kezdeti koncepció, hogy popdalokat hangszereljenek át keményebb, rockzenei köntösbe. (Pl : Michael Jackson; Abba; Alphaville; Depeche Mode; Adele; Lady Gaga; Aviici; stb.) Ezekből a zenekar közel 2 és fél órás műsort rakott össze az évek folyamán. 2011 nyarán elkészült az első saját dal, Nem Érdekel címmel. Azóta folyamatosan készülnek a saját szerzemények, és folyamatosan bővül az átdolgozások repertoárra is. Az együttes 2010 novemberében adta első koncertjét, azóta több mint 130 fellépésen vannak túl. 2012 augusztusában megnyerte a Pulzus tehetségkutatót, amelynek díja egy Zorall előtti koncertsorozat volt. Olyan jól sikerült az együtt működés, hogy a csapat 2015 decemberéig folyamatosan úton lesz velük.2014 nyarán elkészült az első hivatalos videoklip is a Múlik című dalukra, amit októberben be is mutattak különböző internetes csatornákon. 2015 nyarán rögzíti a társulat a bemutatkozó lemezét Múlik címmel, melyre 6 saját és 6 átdolgozás kerül. A lemezmegjelenés előtt elkészül egy klip a Letűnt Csillag című dalra, mely a lemezt vezeti fel, télen pedig egy profi klip is a Legyél című dalra. A csapat célja hogy a lehető legtöbbet koncertezzen, azaz szórakozva szórakoztasson.Youtube-on megtekinthetitek a Letűnt csillag dalt is a linken:https://www.youtube.com/watch?v=C1-Ixh8Of7M

Közzétette: Haverock Közösség – 2015. november 17.

Miért jelentkeztetek a versenyre?

Szeretjük megmérettetni magunkat, de főként szeretnénk hogy a zenénk minél több helyre eljusson. Ez pedig egy nagyon jó alkalomnak mutatkozott.

Mit üzentek az olvasóknak, szavazóknak?

Gyertek minél többen Black Jack koncertre, rendeljetek lemezt,  like-oljátok az oldalunkat, a klipet, és ha mi nyerünk megígérjük hogy egy hatalmas koncerttel háláljuk meg a Végállomás klubban.

Nagyon köszi a válaszokat! Rockerek ti pedig szavazzatok, ha tetszik a dal, illetve a zenekar!

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X