Haverockerek tehetségkutató

Egy év kihagyással újra indítottuk a Haverockerek tehetségkutatónk!

 

V. Haverockerek verseny leírás:

Ötödik alkalommal megrendezett versenyünkre vártuk, amatőr zenekarok jelentkezését!

Nyeremények:
I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Studio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klub színpadán. (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Extra nyeremény:
kedvezményes vásárlási lehetőség a Bass Pro hangszerboltnál.
Első hely 15%, Második, és harmadik 10%!

Különdíj:

Fontos változás!
A versenyben három nyereményt hirdettünk meg. A kihirdetést követően kaptunk újabb felajánlást, ami szintén egy stúdiózás. Mivel ilyen nyeremény már van, így ezt különdíjként kezeljük. Nem szerettünk volna semmi felajánlást visszautasítani, hogy segíthessünk, így aztán a különdíj az összes jelentkező közül kerül ki, amit a zsűri szavaz meg.
Köszönjük a Sparrow Music Studionak!

December 10-én felkerülnek a zenekari jelentkezések Facebook oldalunkra, ahol bárki szavazhat Like formájában. A verseny ideje alatt igyekszünk odafigyelni minden lehetséges csalásra, viszont kérünk ezúton is mindenkit, ha bármilyen gyanús dolgot észleltek jelezzétek nekünk a haverockkozosseg@gmail.com címen.

A szavazás December 27. éjfélig tart, szóval bőven lesz mindenkinek ideje a szavazatok begyűjtésére. Ezután az első öt csapatból a felajánlókból összeállított zsűri pontoz.
Végeredmény kihirdetése: Január 2.

Különdíjas nyertesünket is január 2 -án hirdetjük.

Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy a versenyt szabályosan játsszák. Elmúlt évek alatt tapasztaltunk nem létező profil szavazásokat, ebben az esetben, ha ez kiderül azonnali kizárással jár. Ezenkívül fontos információ a szavazóknak, és a versenyzőknek, hogy csak az eredeti Like számít bele a pontokba. Egyéb jelzők mint a vicces, imásom, hűha stb nem kerülnek a szavazatokba.

A verseny két fordulón megy majd keresztül. Csak az első öt zenekar juthat be a döntőbe, ahol majd a felajánlók, és weboldalunk kijelölt zsűrije dönti el ki kerülhet fel a dobogóra.

Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal felületeinken!

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Jelentkezz még ma!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X