Haverock, hogy addig se unatkozzatok amíg otthon kell maradnunk!

Kedves Haverock!

Arra gondoltunk, hogy amíg ebben az új kialakult helyzetben események híján nélkülöznötök kell kedvenc rock bandáitok koncertjeit és a találkozásokat, így a mi beszámolóinkat is, alkalmanként jelentkezünk érdekességekkel, sztorikkal, film vagy könyv beszámolókkal, írunk saját kedvenceinkről, hogy addig se unatkozzatok amíg otthon kell maradnunk!

Első körben ma a győri Falcon Project zenekarról szeretnénk néhány infót megosztani veletek.

A képen a következők lehetnek: 5 ember, , mosolygó emberek, álló emberek

Nem először adunk hírt az év elején 4. születésnapját ünneplő zenekarról. A gondolat, hogy ők megszületnek 2015. decemberében öltött testet. A zenekar alapító tagja Farkas István Richie, aki a banda ritmus gitárosa és vezetője, egy felé érkező felkérés után gondolt egy nagyot és kitalálta, hogy egyetlen fellépés erejéig, amolyan projectszerűen csinálnak egy bulit. A névválasztás is ide kötődik. Azonban eltelt négy év és a banda azóta már számtalan fellépésen, koncerten, bulin van túl. A négy év alatt több fronton is voltak tagcserék ugyan, de a jelenlegi felállásban immáron több mint két éve zenélnek együtt és mára a a csapat stabil és nagyon egyben vannak. Front emberük Oszter Dés Tamás az alapító tagok között van, ő és Richie kb. 30 éves barátságot ápolnak. A ritmus szekcióban a dobok mögött Knausz Péter üti a bőrt profi módon és Csányi László csap a basszus húrok közé, a billentyűket pedig Kondor Gábor bűvöli nem is akárhogyan.

Sikeres évet zártak 2019-ben, a fellépések mellett, amik közül kiemelnénk, a 33. Sitkei Rockfesztivált, ahol másodízben bizonyíthatták tehetségüket,

megjelent NR.1 néven bemutatkozó EP albumuk, mely öt saját dalt tartalmaz.

A képen a következők lehetnek: szöveg

A fiúk az idén eltelt alig néhány hónap alatt sem tétlenkedtek. Január óta folynak a próbák, a felkészülések az ez évi bulikra. Mivel főleg cover dalokkal dolgoznak jó néhány új feldolgozással bővítették repertoárjukat, hogy koncertjeik változatosak lehessenek. Már nagyon vártuk az év első buliját, de sajnos az élet közbeszólt, így nekik is, mint sorstársaiknak egyenlőre bizonytalan ideig elmaradnak a fellépéseik. Is. Mert ők is, mint oly sokan mások, felelős döntést hoztak, próbák sem lesznek amíg a veszély el nem múlik. Viszont még a korlátozások bevezetése előtt örömteli események is történtek. A zenekar bemutatkozhatott a Petőfi Rádióban:

és a Győr Plusz Rádióban is:

A fiúknak gratulálunk és ezúton kívánunk nekik további sikereket! Nektek pedig, ha tetszettek az interjúk, az elhangzott dalok, vagy csak simán szeretitek a zenekart, vagy akár csak  kikapcsolódnátok egyet addig is míg ki nem szabadulunk, akkor a  youtube csatronára feltöltött dalokat tudjátok hallgatni az ínséges időkben és a zenekart a hivatalos portálokon  továbbra is megtaláljátok:

https://www.facebook.com/falconproject.hu/

http://falconproject.hu/bio.html

Kedves Haverock és minden rock rajongó, amint lehetséges, újra találkozunk a Falcon Projecttel is és mindenkivel! Hatalmasat bulizunk, mert a rock örök és elpusztíthatatlan!

 

 

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X