Hátsó Ajtó “Bármi jön, menni kell előre”

Sziasztok hű olvasók, és Hátsó Ajtó rajongók!
Sikerült elérni a csapatot, és rászedni őket, pontosabban Maráczi Petit ( ének, gitár)  hogy válaszoljanak pár kérdésünkre. Persze ők örömmel álltak kérdéseink elé, és elég tartalmas válaszokat kaptunk tőlük. Reméljük nektek is tetszik, és tudtunk plusz infókkal szolgálni a zenekarról!
Hátsó Ajtóra fel, jó olvasást 🙂
Mi újság mostanában a zenekarral?  Mit csináltok épp?
Kicsit csendesebbek vagyunk az idei évben, mint azt mi vagy a közönség megszokhatta. Ennek a legfőbb oka, hogy készül az új album, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy még idén ősszel megjelenhessen, és megteremtsük hozzá a szükséges feltételeket. Mostantól lesz igazán feszes a program, mivel az időnk nagy részét az új dalokra kell fordítanunk. Sokat leszünk a próbateremben, az biztos.
Kicsit régebbi téma, de fontos! Milyennek éltétek meg a Megyert? Nektek mit hozott ez a fesztivál?
Szerencsések vagyunk, hiszen harmadik alkalommal láttak vendégül minket. Mindig nagyon jól éreztük magunkat, ebben az évben pedig különösen jó hangulat uralkodott a fesztiválon, és körülöttünk is. Érdekes volt látni (erről Kristóffal, a fesztivál szervezőjével is beszéltem), hogy évről-évre milyen szépen fejlődik a fesztivál. Nagyon különleges a légköre, szerintünk sehol máshol nem lehet ilyesmit tapasztalni. Nagyon sajnáljuk az utolsó napon történteket! Nagyon rossz volt hallani a híreket, azt meg pláne, hogy lehet, hogy nem is rendezik meg jövőre. Mi mindenesetre reméljük, hogy még lesz alkalmunk Megyeren játszanunk!
Ti mit gondoltok mi az ami fontos egy zenekar működéséhez, és fent maradásához?
Rengeteg dolog, de elsősorban kitartás és alázat. Nagyon sok háttérmunka egy zenekart folyamatosan előre vinni. Ha valaki ezt komolyabban szeretné művelni, akkor sok csalódást kell még akkor is elviselnie, ha nagyon sok munkát beletesz. Ez nálunk már nem olyan nagy probléma, mivel már sokat tapasztaltunk és leperegnek azok a negatív dolgok, amiket pár évvel ezelőtt még sokkal drámaibban éltünk meg. Bármi jön, menni kell előre és ha jól csinálod, akkor meglesz az eredménye.
Mit terveztek még idén, amit mindenképp megakartok valósítani?
Természetesen az új lemez a legfontosabb most számunkra, de ősszel lesznek koncertek is. Ha minden jól megy, akkor lesz pár vendégeskedésünk más zenekarok turnéin, de lesznek önálló bulik is. Mivel most minden az új dalok körül forog, így idén még legalább egy klipet is szeretnénk forgatni, de még a kettő se kizárt.
Merre láthatunk mostanában titeket?
Augusztus 13-án a nagyudvarnoki Rockfeszt-en játszunk, aztán már tényleg szinte csak a próbateremben hangoskodunk, de szeptember elején már valószínűleg fogunk tudni pár pontos koncertdátumot.
Mit üzentek a rajongóknak, olvasóknak?
Még egy kis türelmet kérünk tőlük, hogy egy igazán jó albummal térhessünk vissza, aztán találkozunk remélhetően nagyon sok koncerten! 😉
Nagyon köszönjük a válaszokat!További sikereket kívánunk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X