Hatalmas bulit ígér a Susie & the Pills zenekar az A 38 hajón!

Legközelebb szeptember 10-én fognak fellépni, az A38 hajó koncerttermében, ahol egy közös estét adnak a The California Nightmares-szel, azzal a zenekarral, akik most nyáron éppen az Ivan & The Parazol-lal turnéznak.

A Susie & the Pills első hajós koncertje lesz ez, és ígéretük alapján hozzájuk képest is szokatlanul energikus és pörgős előadásra kell számítani…

A Susie & the Pills zenekar még egy elég friss név a magyar könnyűzenei iparban, hisz alig

egy éve, hogy elkezdtek koncertezni, ez idő alatt azonban az ország számos területén felléptek (Balaton körül több helyen is, Székesfehérváron, Esztergomban, Kecskeméten), Budapesten pedig olyan szórakozóhelyeket is megtöltöttek, mint a Toldi mozi, Pótkulcs, Lámpás vagy akár a Gödör klub és sorolhatnánk még.

 

 

 

Ezen rövid idő alatt, és igencsak aktív koncertezés mellett, stúdiómunkára is szánt időt a 4 fős banda, melynek eredményeképpen idén májusban megjelent első lemezük, „Emléknek Jó Lesz” címmel, amit a Nortyx hangstúdióban vettek fel. Az albumon lévő 12 dalban megjelenik a magyar alter zene sokszínűsége, punk és grunge elemek, pszichedelikusabb részek, illetve kemény rockra jobban hajazó számok is vannak.

A lemezzel együtt készítettek egy koncertklipet és egy stúdióklipet is. Nyár végén pedig az egyik legnépszerűbb számukhoz fognak klipet forgatni, amit ezen a linken tudtok meghallgatni:

https://songwhip.com/susieandthepills/amik-bennem-most-elnek

Jegyvásárlás: https://www.a38.hu/hu/program/susie-the-pills-hu-24195

FB esemény: https://fb.me/e/5mmsyNZGk

Meghívó videó: https://www.youtube.com/shorts/esF5Q1aVxZQ

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X